Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a netes ismerkedésről? N
Vajon lehet találni normális, értelmes férfit, akinek nem egyetlen célja a szex? Persze tudom fontos, hogy vonzó legyen a másik számunkra, de attól még önmagában ez édeskevés. Ábrándultam én már ki percek alatt jóképű, babaarcú, jótestű focistából, szóval...
Nem vagyok társasági ember. A munkámból kifolyólag nonstop zajban, zsongásban vagyok. Ha hazaérek, alig élek sokszor, csak a csendre vágyom. Semmi kedvem diszkózni, bulizni, traccspartizni. Viszont tisztában vagyok azzal, hogy senki sem fog bekopogni az ajtómon. Így ez nehéz... Sajnos...
Illetve a környéken nincs is olyan sok szingli pasi. Nem nagyközösségben élek.
Én még nem próbáltam ilyet keresni! Nőbe igen, de az is hiánycikk.
Ahogy láttam: itt gyk-n tartalmasabban lehet beszélgetni, mint egy valakivel, akit csak úgy kiválasztasz a húspultról.
Szia. Pozitív, és negatív tapasztaltaim is vannak a netes ismerkedésről, az emberek ugyanazok, persze van pár sajátosság...Ha nem élsz nagyközösségben, és sok a munkád, szerintem neked érdemes folytatni akkor is, ha eddig nem (úgy) sikerült..
23F
Én azt gondolom, hogy a netes ismerkedés részben hasonló
az élőhöz: Kifoghatsz gyökeret is, de nagyon kedves pasit is, az elején még lutri.
Megismerkedhetsz olyannal, aki mondjuk 10km-re lakik tőled, de még sosem találkoztatok.
3 baratnom 5 ferjet szerzett parkeresorol.Igen,2 elvalt ott megismert ferjuktol es ujrahazasodott szinten ott megismertekkel az elmult 10evben.
Nekem nem jott be a mufaj mert gyulolom ujra eloadni uazokat a sztorikat magamrol h hatha o vagy a kovetkezo vagy az azutani pasi majd vegre talan epp engem stb.Szemelyes ismerkedes jott be,de nem vagyunk egyformak.Tarskeresore sem csak szelhamosok regisztralnak.
"Vajon lehet találni normális, értelmes férfit, akinek nem egyetlen célja a szex?"
Hogyne lehetne. Csak hogy ők nem tartoznak a legjobban kinéző überpasik közé (akik azért vannak a tárkeresőkön, hogy végigdugják a választékot), ezért nem is fogsz válaszolni nekik, a többi nőhöz hasonlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!