Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek az hogy jönne le ha beszélnétek egy fiúval Facebookon, és köszönés nélkül kilépne?
Ha alapból bunkó, akkor ne foglalkozz vele. Felesleges ilyenekre időt pazarolni.
Ellenben velem is volt már, hogy bealudtam, vagy elkezdtem közben mást csinálni, és elfelejtek elköszönni. Közeli ismerőseimmel nem is igazán szoktunk köszöngetni, csak ráírunk a másikra, hogy ez meg ez történt.
Hát nem szorult bele ennyi tisztelet. Mondjuk, ha te is köszönés nélkül lépnél le, akkor az sem hatná meg.
Ne mérgelődj rajta :)
Nem erdekled elegge.Vagy maskepp fogalmazok,teged ezerszer jobban erdekel.
De h a temahoz is hozzaszoljak,nekem volt ilyen,van ilyen,3eve hol bekoszon hol csak ramir es van h hetekre eltunik,majd mintha mi sem tortent volna felveszi a beszelgetes fonalat.A hatterben az van h rengeteg noje van igy fb-on akikkel uezt csinalja es nem erdekli h a masik erdemi beszelgetest akart kezdessel es lezarassal,kenye kedve szerint levelezik v nem.Ha az egyik megsertodik,majd kisertodik,vagy ir egy masik.Ennyi.Normalis pasi egyszerre csak veled dumalna es igen,elkoszonne es sajnalna ha beteg vagy.Normalis.
Nekem nagyon szimpatikus az, hogy fúj. Az is, hogy nem köszön el.
Szerintem vicces jóarc srác, én nem várnám, hogy elkezdjen sajnálni valami hétköznapi betegség miatt. Inkább az a fura, hogy veled beszélget, te nem vagy számomra szimpatikus. Viszont látszik, hogy bejön neked a srác, biztos helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!