Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek az hogy jönne le ha beszélnétek egy fiúval Facebookon, és köszönés nélkül kilépne?
Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 17:29
1/17 anonim válasza:
Lányok, nem kell ebbe semmit beleképzelni. Ha a srác alapból nem bunkó, akkor nem azért lép le, mert valami baja van.
Mondok egy példát magammal kapcsolatban. Ha valaki olyannal beszélek facebookon akit kedvelek és tudom, hogy a beszélgetést folytatni fogjuk, akkor előfordul, hogy nem köszönök el, csak eltűnök egy kis időre, majd írok később.
2/17 A kérdező kommentje:
De ha ez este történik? Amúgy az én esetemben alapból bunkó a srác.
2016. szept. 13. 17:34
3/17 anonim válasza:
Megszakadt a netkapcsolata (igen, még 2016-ban is előfordul ilyesmi).
Csőtörés volt és ömlött a víz.
Kigyulladt a ház.
Elaludt a gép előtt.
4/17 anonim válasza:
Ha alapból bunkó, akkor milyen magyarázat kell még?
5/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, és nem értem mi bajod van.
Én akkor szoktam elköszönni, ha le akarom rázni a másik felet. Persze ez cseten van csak.
6/17 A kérdező kommentje:
Olyannal is megbántott már hogy írtam neki hogy beteg vagyok, erre meg csak annyi volt a reakciója hogy fúj.
2016. szept. 13. 17:42
7/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem szokás elköszönni mielőtt kilép valaki a Facebookról? Én mindig megszoktam írni hogy ki kell lépnem, jó éjszakát vagy további szép napot és szia.
2016. szept. 13. 17:44
8/17 anonim válasza:
Te mennyi idős vagy?Látom oda vagy érte különben meg nem érdekelne!Viszont,ha bunkó és köszönés nélkül lépet akkor meg örülj neki,hogy nem kell vele írogatnod.
9/17 anonim válasza:
Hagyd a bunkót, úgysem tudsz belőle embert nevelni.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok oda érte csak feltettem egy kérdést.
2016. szept. 13. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!