Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon nekem köszönt?
Figyelt kérdés
A srác, akivel már féléve szemezgetek, a minap rám köszönt...legalábbis azt hiszem.
Nem rám nézett közben, hanem elnézett a fejem fölött, és 2x is köszönt, de nem köszöntem vissza, mert mivel nem rám nézett, nem voltam benne biztos, hogy nekem szól...mondjuk nem volt mögöttem senki.
De ha nekem köszönt, miért nem rám nézett, miért csak bámult a levegőbe?
2016. febr. 12. 17:37
1/3 anonim válasza:
hát ha nem volt ott más, akinek köszönhetett volna, akkor biztos neked szólt
2/3 anonim válasza:
:D istenem egyeseknek milyen nagy problémáik vannak az életben, ha az én életem élnéd, akkor ez lenne a legkisebb bajod, hogy nem tudod rád köszönt e vagy mi van, de szerintem azért köszönt kétszer, mert első köszönésére nem reagáltál, így gondolta köszön még egyszer, de arra sem reagáltál, aztán többször már nem volt kedve köszönni neked, attól, hogy kicsit föléd nézett, szerinted ki a frásznak köszönt volna, ha nem neked? :)
3/3 anonim válasza:
Ha ez a felnott kategoria akkor nincs remeny, kihalunk mind par ev utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!