Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hány férfi van itt az oldalon, akinek sosem juthat barátnő csakis a külseje miatt?
Nincs olyan, hogy belső minden oké, de olyan se, hogy külsőre minden katasztrófa.
A probléma inkább a kereslet-kínálat felborulása, de ezt bonyolult volna teljesen kifejteni.
Kérdező,neked csak ez a témád?
Tanulmányt írsz erröl vagy mi??
Nézd, én is kb az a kategória vagyok, akit drótkerítés helyett alkalmazhattak volna a déli határvidéken a migránsokat visszatartandó, de azért jutottam már puncihoz bőven.
A lényeg, bár elcsépelt, mégis igaz: ne a nőkre koncentrálj, hanem magadra, a munkádra, a tanulásra, a sportra, a hobbidra. Ha így teszel, a nők majd jönnek maguktól, hidd el.
Oké, ez a fixa ideád, no probs.
Viszont akkor mi a terved?
El tudod képzelni, hogy legyen olyan nő, akinek felkelted úgy az érdeklődését, hogy szemernyi kétséget sem hagysz benne arról, hogy képtelen vagy elfogadni önmagad?
A nők támaszt várnak(meg szexet), de hogy számítson rád, ha neki kéne téged támogatnia?
Ezt gondold jól végig.
Nagyon sok,és ehhez még csúnyának sem kell lennie egy férfinak,annyi elég már,ha nem jóképűnek született.Na onnantól aztán bármit csinálhat,esélye sem lesz egyetlen nőnél sem.... :/
Én csúnya sem vagyok,ápolt igényes magamra,átlagos kinézet megvan.Így sem kaptam soha esélyt még egy randira sem nőtől...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!