Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnatok, ha a kapcsolatotok epp mélyponton lenne, csak annyit beszelnetek, amennyit nagyon muszaj, es a parotok a megszokotthoz képest sokat nyomkodna a telefonját? Belenézni nem fogok.
Hátha belenézni úgyse fogsz, akkor itt találgathatunk, de ki úgysem fog derülni. Nem buzdítani akarlak, csak tényeket közlök.
Egyébként én arra gondolnék, hogy lehet, hogy egy nővel ír > ezért megnézném. Csak így tudnék megnyugodni.
Én arra gondolnék: "Komolyan idáig jutottunk? Annyira le vagyok sz**va, hogy itt áll mellettem és csetel/ játszik/ netezik ahelyett, hogy közösen, minőségileg tölthetnénk az időt?"
Teljesen mindegy, hogy csajjal dumál, vagy szimplán kockul. NEM VELED FOGLALKOZIK. És ennek oka van. Vagy neveletlen, vagy unatkozik (melletted) vagy annyira semmibe vesz, hogy észre sem veszi, hogy veled kellene lennie. Emellett nem kellene szó nélkül elmenni. Beszéljétek meg higgadtan, nyíltan, őszintén. Mondd el, hogy ez neked rosszul esik. Ne vallasd, ne faggasd, hogy mit csinál. Egyszerűen mondd meg, hogy akármit, téged ez zavar. Ilyen egyszerű. A reakciója magáért beszél majd.
24/L
8-assal értek egyet. Én simán rákérdeznék h bele-e nézhetnék a telójába. Ha nem akkor egyértelmű h titkolnivalója van.
Próbáld neki megmondani h szeretnél több törödést együttlétet,közös programot,mert ez így jelenleg nem jó. Ne a telefonjával foglalkozzon hanem veled.
Én mérges lennék h más nőkkel irogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!