Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírta a kapcsolatotok ha félévet külön töltöttetek? (erasmus stb. ) Milyen volt?
Ki, mivel én hűséges voltam, azt meg nem tudtam, hogy kint fűvel-fával kefél az én kedves exbarátnőm.
Megnyugtatott azért, hogy nem csak ő csinálta:)
Azóta láttam már ezt-azt, nem nagyon hiszek benne, hogy egy ilyen lehetőség során egy nő ne lépne félre.
Mi egy evet toltottunk kulon, kulfold miatt de nem Erasmus hanem Afganisztan kikuldetes. Eleg rossz volt, mert neten nem ugyanaz, voltak ok nelkuli feltekenykedesek, meg neten nem ugy mennek at a dolgok mint az eletben es tortent mindez akkor amikor meg nem voltak okostelefonok, es az emberek foleg Yahoon-n irtak egymasnak, Windows 95-rol:-))))
Szal kokorszak😂😂😂😂Megoldottuk, kivartuk megcsalas nelkul, mert nagyon szerettuk egymast.Akkoriban internet kavezok voltak smart phone helyett es amikor tudtam h pl nem ernek haza akkorra amikor beszelni tudunk, akkor melo utan mindig beugrottam net kavezoba, vagy tovabb maradtam az irodaban.
Skype az volt, csak a minosege volt kataszrofalis es a szuleim telefonalni akartak akkor le kellett mennem a netrol:-))Ennek kovetkezteben kb egy konyvnyite valo levelet irtunk egymasnak, amit kesobb bekotottunk:-)))
Szal tulelheto ez is. Hazajott, osszehazasodtunk, volt 6 evunk aztan kidobtam mert megcsalt:-))Nem banom, szep emlek volt es megerte varni kimeneteltol fuggetlen:-))
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!