Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a kapcsolatotok 5év után? Hogy beszéltek egymással?
Miért lenne bármikor is normális, hogy megbánt a párod, csúnyán beszél veled? Ez nem normális se 2 hét után, se 10 év után.
Persze, néha vannak összezörrenések nálunk, főleg akkor, ha mindketten fáradtak vagyunk, de komolyan megbántani sosem bántott még meg a barátom...
A párom legcsúnyább, legbántóbb mondata hozzám az volt 4 év alatt, hogy "Hülyeséget beszélsz!". Ennél durvábbat sose mondott még nekem, sőt, utólag ezért is bocsánatot kért tőlem, mert belátta, hogy azért, mert ő esetleg nem ért egyet azzal, amit mondok, attól az még nem feltétlenül hülyeség.
Az én legcsúnyább, legbántóbb mondatom 4 év alatt hozzá az "Útban vagy! Menj már arrébb!" volt, amikor elállta a helyet a konyhában, miközben én főztem volna. De utólag én is elnézést kértem tőle, és megmondtam neki, hogy csak azért voltam undok, mert megijedtem, hogy odaég a kaja.
Egyáltalán NEM elfogadható egy kapcsolatban, ha tiszteletlenül vagy csúnyán beszél veled a párod. Semennyi idő után sem! Ez nem az együtt töltött évektől függ, jól írták előttem, 10 vagy 30 év után is ugyanúgy meg kell adni a másiknak azt az alapvető tiszteletet, ami emberileg is elvárható! De szerintem ennek alapvető dolognak kellene lennie, hogy mindig normális hangnemben, szépen beszéltek a másikkal!
Most tartunk az ötödik évnél.
Engem aggodalommal tölt el mert az előző kapcsolat is eddig tartott.
Sokat màr nem vàrok el tőle. Kiismertem ennyi idő alatt.
Kezd elhidegülni az egész màr jó ideje.
Én ugyanúgy szeretem mint eddig, jó vagyok vele, de ő mégis màs irànyba tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!