Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt az oka, amiért úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az oka, amiért úgy éreztétek, mélypontra került a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Csak azoktól kérdezem, akiknél ilyen megtörtént.
2016. jan. 21. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A párom igénytelengése, nemtörődömsége, elfelejt mindent, trehány, lustasága és még sorolhatnám, marhára nem tisztel engem, na kb. ennyi.
2016. jan. 21. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen többször is,anyagi kilátástalanság,lakhatási problémák és igen volt,hogy nagyon padlón voltunk.Aztán ezek megoldódtak hála Istennek,azóta is együtt vagyunk és úgy érezzük ezek a megpróbáltatások erősítették a kapcsolatunk.
2016. jan. 21. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
A párom megcsalt, akkor éreztem azt h ennél mélyebb már nem lehet
2016. jan. 21. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Rossz hatassal volt ra a legjobb baratja es egyre inkabb kezdett ugy viselkedni mint o. Kozben meg beleszerettem masba:-)

Aztan a legjobb baratjaval ritkultak a talalkozasok, minden visszatert a regi kerekvagasba, ezt is tuleltuk.

Tudta, hogy beleszerettem valaki masba, azt is h nem csaltam meg es azt is h fellangolas, ezert szep csendesen kivarta amig elmulik a reszemrol. Vegulis csillapodott ez teny:-)!

2016. jan. 21. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt egy időszak, amikor anyagilag nagyon padlóra kerültünk. Utána, talán pont ennek folyományaként érzelmileg is volt egy eltávolodásunk. Később depresszió közeli állapotban is voltam egy ideig. De valahogy mindenből felálltunk, mindent túléltünk. Sokszor úgy érzem, együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön valaha.
2016. jan. 26. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt,ahol a randik állandó lefújása,valahol a folytonos parancsolgatás,ami előtte nem volt rá jellemző,na meg olyan is volt,amit az első felvázolt.
2016. jan. 26. 19:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. jan. 27. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!