Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek: ha szoktál köszönés nélkül félbehagyni egy intenzív chatelést, vagy levelezést mi miatt teszed?
Szerintem ezt neki mondd. Fogalmunk sincs miről beszéltetek.
Lehet, hogy messzire mentél vagy elaludt közben vagy elment a net, rájött, hogy még van leckéje holnapra, vagy megéhezett, készített vacsit és elfelejtette, hogy beszélgettek, csak illendőségből válaszolt, ezer oka lehet, mi ezt innen nem tudjuk, hogy mi volt a szitu. Vele beszéld meg!
Velem egy ferfi csinalta ezt, irtunk egymasnak es egyszer csak eltunt. Ha elkoszon vagy megirja, hogy nem er ra, akkor teljesen normalis dolognak tartom. De csak ugy megy a tema egyszer csak nincs tobbet..
En vegulis azt gondoltam, hogy aki igy lelep, az massal kezd el chatelni, vagy levelezni, aztan mar nem is erdekli mi van velem, mert a masik jobban erdekelte es inkabb azzal szeretne kommunikalni nem velem... hat szerintem ez az oka. De nem is lenne ezzel semmi gond, csak annyit odairna, hogy leleptem mas dolgom akadt.
Ha rövidtávon elmegy a net, az kb. fél napon belül kiderül. a mai világban már mindenhol van wifi, internetkávézó, akármi. Ha az a nő akar téged, keresni fog, hogy tisztázza a dolgot. Ha nem keres, akkor hagyjad békén.
Amennyiben később sem keres, valszeg valami nagyon durván sértő dolgot mondtál neki, esetleg rádöbbent, hogy a világnézetetek szöges ellentétben áll.
Másrészt az is lehet, hogy történetesen eddig sem ment minden zökkenőmentesen. a nőket a társadalom arra neveli, hogy egyrészt ne legyenek agresszívek, másrészt hogy a férfiak potenciálisan veszélyesek lehetnek.
Ha valaki ilyesztő, tapad, azonnal igyekszem kilépni a szituációból. Mivel általában az ilyen nem érti a nemet, eleve nem is mondok semmit. Ez is túlélési taktika, egy potenciális erőszaktevővel az ember nem ellenkezik nyíltan, mert attól csak bedurvul, és mondjuk nem csak megerőszakol, de a torkodat is elvágja. Itt ez már nem az emberi korrektség, hanem az életért menekülés.
Persze ezekenk a katapultálásoknak egy része vaklárma, de a tét elég nagy ahhoz, hogy megérje.
Általában azért teszek ilyet, mert egyszerre túl sok emberrel beszélgetek, és ha hirtelen elálmosodok, vagy valami dolgom akad, akkor már nincs kedvem mindenkitől külön-külön elbúcsúzni. :D
Aztán persze bocsánatkéréssel kezdem a napot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!