Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek: ha szoktál köszönés nélkül félbehagyni egy intenzív chatelést, vagy levelezést mi miatt teszed?
Nem tudom, ötös vagyok!
Mindekit le akar az illető fektetni, csak azt gondoltam, mivel megszületett a kislánya és elvette a nőt feleségül (aki amúgy nem néz ki akárhogy), megváltozott. De nem. Szerintem édeskevés lenne, ha megmondanám neki.
Szerintem ez az áramszünet/elment a net elég béna indok, nem a hetvenes években vagyunk.
Ha untatok valakit, az mondja meg, a neten úgysem olyan izzó, mint a való életben.
Ha egy amerikai professzor 24 órán belül képes válaszolni, akkor egy buta kislánytól is kitelne, csak biztos nem tudja, h így illik, mert annyira plebejus.
Na, úgy tűnik, sokan magukra ismertek, ha ennyire lepontoztak. Mindegy, ők a szánalmasak. :)
#14: Ha udvariasságból válaszolgat valaki, akkor miért nincs annyira udvarias, hogy megmondja, nem akar veled beszélni? Normálisan meg is lehet ezt beszélni, csak ahhoz minimális intelligencia és empátia kellene. Mondjuk az is igaz, hogy neten sokkal könnyebb nyom nélkül felszívódni. Amúgy meg ha valaki lelép, miközben előtte azt állította, hogy jó veled beszélgetni, akkor az szerintem nem udvariasság, hanem hazugság volt.
én úgy gondolom, nem udvarias dolog valaki szemébe mondani, hogy nem akarok veled beszélgetni. ez óvodában még elmegy, a felnőttek valamivel kifinomultabbak általában.
normál esetben az ember észreveszi, ha a másiknak már a terhére van.
ha meg nem, akkor hagyni kell a pébe. ezért szívódott föl az illető.
"Ha untatok valakit, az mondja meg, a neten úgysem olyan izzó, mint a való életben. "
A net a való élet része, ha valakit bántani akarnak, azt megtehetik online is. Fenyegetőzés, doxxing, álhírek terjesztése...vagy egyszerűen utólag megtalál személyesen.
A férfiak nagy része ezt észre se veszi, mert ebben a fenyegetettségben élnek.
" Azt azért le lehet írni, hogy "úgy érzem, ez a beszélgetés nem fog működni.""
Azért rájöhetnél, hogyha a másik félnek magától ez nem esik neki le, az azért van mert az illető /a szociálisna gyökér vagy /b nem érdekli hogy nem működik a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!