Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érdemes Tinderen beszélgetést kezdeni?
Ha összejön is valakivel a match Tinderen, akkor se nagyon válaszolnak. Több csajnál láttam már kiírva, hogy ne az unalmas szia, mizu kérdéssel indítsanak náluk. De mégis mit mondjon az ember ismeretlenül a másiknak - akinek általában még egy bemutatkozása sincs, hogy az valami támpontot adjon vele kapcsolatban?
Biztos maradi vagyok, hogy először köszönni szoktam és elvárnám, hogy a másik visszaköszönjön, de szerintetek hogy kéne ezt máshogy, jobban csinálni?
1. A match nem jelent semmit, csak azt, hogy nem hány a fejed látványától
2. Mint minden társ... izé, szexpartnerkereső oldalon végtelenszer több férfi van, mint nő, tehát ennek megfelelően magas a léc, amit meg kell ugrani
3. Általában arra válaszolnak, ha vmi egetrengető baromsággal indítasz, ezzel jelezvén, hogy laza vagy és nem veszed komolyan az egészet, pl. "Hali, akkor házasodunk? Most intézem a szalvétát a lagzihoz."
Ez komoly kérdés.
Úgy vettem észre, hogy az összes többi társkeresőn ez a probléma. Nem lehet meghatározni egy normális ismerkedős szöveget. A lányok pislognak mint a halak, de nem válaszolnak.
Netes társkeresőkön úgy próbálkoztam, hogy röviden 1-2 mondatban bemutatkoztam, elmondtam mivel foglalkozom és mi érdekel, meg hogy bármiről szívesen mesélek, ha érdekli. Feltettem 1-2 kérdést róla, amivel szerintem egyértelműen kifejeztem az érdeklődésemet.
Ezzel gondolom az a baj, hogy túl hosszú.
Még azok is, akik válaszoltak, olyan leszerelős szöveggel írtak. Itt gyakorin is próbáltam és mintha úgy kéne kihúzni belőlük mindent. Nem is szeretem ilyenkor erőltetni a beszélgetést, mert olyan mintha csak én akarnám.
Nem tudom mit lehetne és milyen terjedelemben írni... Mi az, amiből a mai értelmi képességekkel rendelkező nő felfogja, hogy érdeklődöm iránta... Egyébként meg ha már a nőknél tartunk, megfigyeltétek mennyire üresek lettek? Szabadidő: zene, film, barátok (, buli,...)
Baromira nehéz beszélgetni olyannal, akivel nincs miről. És úgy látom, hogy a nők többségénél nincs miről...
Hát semmiképp ne azt hogy Szia,vagy hogy Szia hogy vagy?
akkora snassz hogy be*zarok.
Napjába 10 ilyen levelet kapnak a csajok,tűnj ki valamivel a tömegből. Írj valami vicceset,vagy akár azt hogy szimpatikusnak találod,lenne e kedve beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!