Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen van esély komoly kapcsolat létrejöttének? Érdemes ott keresni az igazit?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 10:33
1/9 anonim válasza:
Féléve ezzel próbálkozok én is. Egyenlőre még sikertelenül.
2/9 anonim válasza:
Esély van, persze. Nekem is összejött :). Több mint fél éve vagyunk együtt. Sok sikert!
3/9 A kérdező kommentje:
1. Hány lánnyal randiztál onnan, ha szabad érdeklődnöm? És hány közös szimpátia volt?
2. Köszönöm:)
2016. jan. 31. 11:40
4/9 anonim válasza:
van rá esély,de kicsi :D ismerősömnek is onnan van párja már 1 éve,de nekem még egy match-em sem volt soha!
viszont társkereső appról találtam párt :))))
6/9 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne az app, ahogy rajtunk kívül sztem még sok embert
Köszi előre is :D
2016. jan. 31. 13:15
7/9 anonim válasza:
Nekem a "BADOO" nevezetű app vált be :)
9/9 anonim válasza:
Tinder volt a nyerő nálam is. Első jelölés, első mach, első találkozás = szerelem :) Szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!