Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi az ami szokott zavarni egy pasiban az ismerkedésben?
Erre kb minden ember mást tudna válaszolni.
De a női ismerőseim által a legáltalánosabb problémák:
érezhető önbizalomhiány
érzelmi függőségre való hajlam
túl hamar akar pasi szexet
Utána jöhetnek a személyesebb dolgok. Egyik ismerősömet pl nagyon zavarja ha a pasi nem ad borravalót :D
- ha hazudik
- ha megjátssza magát
- ha nem érdeklődik
- ha játszmázik
- ha megígéri, hogy ír/hív, de nem tesz eleget az ígéretének
- ha bunkózik
- ha hülyének néz, mert én "csak" egy nő vagyok
- ha ok nélkül kételkedik bennem
- ha nem lehet vele elbeszélgetni semmiről sem
- ha a sült galambot várja a kicsi szájába, ergo nem tesz semmit az ismerkedés során, csak várja, hogy jöjjünk össze
- ha iszákos, drogos vagy egyéb függősége van
- ha állandóan lemondja a találkozót hülye indokokra támaszkodva: "A haveroknak már megígértem, nem mondhatom le, stb..."
Napestig lehetne sorolni. Mert "kedves" férfiak-ezt is lehetne zárójelbe rakni, de már nem leszek olyan bunkó. Nos ti sem vagytok különbek, mint mi nők. Tisztelet a kivételnek, úgy a férfiak kb 10%, akik párkapcsolatban vannak, vagy melegek...
Ezen kívül a többi!!!
Ha ostoba, bunkó, nincs szókincse, sokat káromkodik (nem vagyok álszent, én is szoktam, de nem használom a bmeg-et kötőszóként), idétlenül nevet, cikisen viselkedik, túl hangosan beszél (volt ilyen), kamuzik, jobbnak akarja mutatni magát mint amilyen, nem néz a szemembe, túlságosan nyomul vagy ha egyáltalán nem mer kezdeményezni.
Azt sem szeretem ha valaki nagyon zavarban van, mindig megbotlik, minden kiesik a kezéből (magyarul szerencsétlen).
Nem szeretem az erőltetett vicceket, bókokat, beszélgetéseket. Azt hiszem egyelőre ennyi. :D
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!