Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző a nőkre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a nőkre, hogy 30 éves koruk felett visszasírják azokat a rendes aranyos pasikat, akiket elutasítottak éppen ezen tulajdonságok miatt?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 15:05
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Egyébként sosem értem ezeket a kérdéseket. Egy ember számtalan tulajdonságból áll össze. Az, hogy valaki nem veri a nőket, kábé annyi, mintha annyit tudnánk róla, hogy reggel szokott fogat mosni. Nem típusokat utasítanak el, hanem konkrét embereket, összetett tulajdonságokkal. Ennél már csak az viccesebb, amikor valaki feltesz egy kérdést, hogy lesz-e barátnője, és megnevez összesen 4 tulajdonságot magáról, ami lehet, hogy igaz, csak 20 másik árnyalja.
2020. okt. 17. 16:22
 42/43 anonim ***** válasza:
Példának okáért: sismertem olyan férfit, aki nem volt goromba vagy udvariatlan. Ellenben ápolatlan volt, és valami kegyetlenül buta.
2020. okt. 17. 16:24
 43/43 anonim ***** válasza:
*ismertem
2020. okt. 17. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!