Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző ez a férfiak társkeresésére?
Én 30 feletti egyedülállóként visszautasítom a következőket:
- 1-nél több gyereke van.
- Csak laza kapcsolatot akar, de alkalmi szexet nem.
- Nem akar gyereket.
- Sznob nőket.
Tehát jellemző, ha magamból indulok ki. Női nemi szervet már sokat láttam, ha ez a fő szempont akkor van nekem kezem. Viszont nem mindenki így gondolkodik.
Lewi! Szerintem erősen félreértettél, de kifejtem bővebben.
Hiába tetszik egy nő, ha annyi a célja neki hogy szeretne egy laza kapcsolatot. Ami valami olyasmi dolog lenne, hogy szexeljünk, járjunk étterembe, kirándulni...
De nem hajlandó magát elkötelezni egy gyerekkel, mert az neki kényelmetlen. Felajánlom az őszintét nekik hogy jó rendben, egyszer lefekszem, de nincs laza kapcsolat. Vagy rendes kapcsolat, vagy egyszeri szex.
A kérdés szerintem inkább az, hogy mikor utasítja vissza akár a jó nôt is, ha esetleg nem érzi azt a pluszt.
Az átlag férfi valószínûleg több esélyt ad egy alapból szimpatikus nônek, mint az átlag nô egy férfinak, hogy esetleg kialakulhasson az a valami plusz - de ettôl még a legtöbb férfinál ugyanúgy van egy idôhatár, ami után levonja a következtetést, hogy ha eddig nem történt meg, akkor ezután sem fog.
És persze simán lehet, hogy a nôi szemszögbôl nézve ez már akkor történik, amikor a nô már azt hitte, hogy itt már minden kérdés eldôlt, szóval nem annak fogja elkönyvelni, hogy akkor a férfi részérôl még se volt meg a szükséges plusz, hanem annak, hogy az a mocsok biztos átvágta.
Én bárkinek megadom az esélyt, mert soha nem lehet tudni, hogy ha mélyebben megismerjük egymást, mit fedezünk fel a másikban. Volt már top 10-es nővel is kapcsolatom, de csúnyácskával is, vékonnyal, molettel. És több komolyabb kapcsolatom is egyéjszakásból, vagy szexkapcsolatból alakult ki.
Mondjuk én az vagyok, aki mondja is előre, hogy mit lehet elvárni tőlem.
Én férfiként bárkinek megadom az esélyt,hogy jobban megismerjem,aztán kiderül minden utána... :)
Csak nekem nem adja meg egy nő sem,még csak az esélyt sem. Szóval nincsen esélyem sem visszautasítani sem nőket,mert rám se néznek, nem is érdeklem a nőket... :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!