Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző ez a férfiak társkeresésére?
2. Azért arra vigyàzz , hogy ezekből mit sorolsz fel az adott nőnek akivel ismerkedsz, mert lehet, hogy az akarjon gyereket dologgal csúnyàn betalàlsz. Mert mi van ha akar, de nem lehet gyereke? Nem tehet róla ...és eléggè rosszul tud esni az embernek ez, ha esèlyt sem kap, mert sajnos beteg és nem tud teherbe esni. Ha a pàrodról derülne ki ez, őt is otthagynàd?(mert akkor marha nagy lehet a szerelem)
Kèrdező: szerintem elég ritka ez. Inkàbb élnek az alkalommal, megfarkaljàk a nőt, aztân nem keresik többet. Kevès az olyan is aki előre közli mik a szàndékai.
Idézem:
"2. Azért arra vigyàzz , hogy ezekből mit sorolsz fel az adott nőnek akivel ismerkedsz, mert lehet, hogy az akarjon gyereket dologgal csúnyàn betalàlsz."
Akkor viszont sajnálom (vagyis őszintén szólva nem érdekel), de nem őt keresem. Az se engem keres aki pénzes eltartót keres és nem sértődöm meg. Aki ilyennel küzd, az talál magának gyereket nem akaró, vagy már gyerekes férfit. Nem tudok és nem is akarok mindenkinek kedvezni.
Ez a mi lenne ha... kezdetű dolog ez indulhatna úgy akár hogy: Mi lenne a lebénulnék és már nem lennék képes a szexre? Elárulom, senkit nem érdekelne. Sajnos ez van, ilyen az élet. Megint más ha a meddőség hosszabb ismerettség után derülne ki...
Lehet érdekes vagyok 24 éves létemre, de például nekem nem akadály ha max 40 éves, gyerek sem, ha 16 éves az sem.
De amivel kiesik: alkohol, drog, dohányzás, csúnya, vagy ha akármilyen jó nő, de nincs vele közös téma, vagy ha normális, de még ha néha bunkó akkor is. Nekem legfontosabb hogy kedves legyen.
És amúgy igen, érezni kell azt a pluszt, főleg azért mert én nem tudok szakítani ezért inkább kár is belevágni ha nem ő az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!