Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a férfiakra, hogy azt a lányt fogja választani, aki inkább belsőre bejön neki?
Attól is függ, hogy a külsőre rosszabb is jó nő-e.
20L
Hát ez attól függ, hogy mekkorák a különbségek, bár nagyobb eséllyel (kövezzetek meg) azt választanám, aki külsőre jön be, ez alól egy kivétel lenne, ha a másik lányt is szépnek tartanám, vagy nem sokkal maradna el a másiktól, de viszont belsőleg olyan lelki kötődés lenne, meg érzelmek, amit a másik messze nem tudna megadni.
De ez persze csak én vagyok :)
20/F
A fiúk a külsőt választják, a férfiak a belsőt.
38F
Ha egy átlagosabb, de belsőre nekem tetsző lány és egy bomba, de buta csaj között kéne választanom, akkor nyilván az előbbit fogom.
Az utóbbi csak dugásra jó.
A szépség relatív. Van akinek az egyik tetszik jobban, van akinek a másik.
Ha szexpartnert keres vagy valakit akivel villoghat, akkor a számára külsőre szépet. Ha komoly kapcsolatot keres, akkor a számára belsőleg szépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!