Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a nőkre, hogy 30 éves koruk felett visszasírják azokat a rendes aranyos pasikat, akiket elutasítottak éppen ezen tulajdonságok miatt?
A 74%-ost nem szokták "lepattintani" mert nem csecsemőkkel szeretne párkapcsolatot létesíteni.
Szóval.....
"Brühühü" :D
Inkább az a kérdés, hogy azoknak akik ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kiírnak, mi a bánatuk.
Ami nem érint, az nem foglalkoztat és nem írok naponta róla, ugye?
35 éves vagyok, talán én már nyugodtan nyilatkozhatok, azt hiszem...
Ha valakit elutasítottam fiatalon, azt nem sírtam vissza később sem.
Egyrészt, mert aki valamiért nem jön be, az nem jön be és kész.
Másrészt, mert sosem szorultam volna rá, hogy visszasírjam magam, mindig jött helyette másik, aki megfelelt.
"A 74%-ost nem szokták "lepattintani" mert nem csecsemőkkel szeretne párkapcsolatot létesíteni.
Szóval.....
"Brühühü" :D
"
Húúú, ahhoz képest meglehetősen érzékenyen érint a téma..:D
Én egyébként mikor mélyponton vagyok, persze hogy előhozom mentőövül a huffnágelpistiket, és felvillan hogy mi lehetett volna ha...
De nyilván semmi, az ember választ, dönt az akkori tudásának, énjének legmegfelelőbben, az a másik út, az egy másik élet, amiről sosem fog kiderülni, hogy hogyan alakult volna.
A kedves aranyos fiúk is középkorú, pocakos, bántalmazó alkoholistává érnek időközben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!