Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző a nőkre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a nőkre, hogy 30 éves koruk felett visszasírják azokat a rendes aranyos pasikat, akiket elutasítottak éppen ezen tulajdonságok miatt?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 15:05
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
11%
74%-os indulataiból jól kivehető, hogy ő is kifogott valami bunkót, aztán 30 felett meg jól le lett pattintva...
2016. szept. 8. 15:47
 12/43 anonim ***** válasza:
80%
Ilyesmivel vígasztalid magad? Hú,de ultraszánalom vagy...30feletti nőket meg ne írd le ha te "fiatalon" sem tudsz összeszedni egy nőt.Előbb magad körül sepregess..
2016. szept. 8. 15:48
 13/43 anonim ***** válasza:
83%
41 éves vagyok, de egyetlen exemet sem sírok vissza.
2016. szept. 8. 15:48
 14/43 anonim ***** válasza:
64%

A 74%-ost nem szokták "lepattintani" mert nem csecsemőkkel szeretne párkapcsolatot létesíteni.

Szóval.....

"Brühühü" :D

2016. szept. 8. 15:50
 15/43 anonim ***** válasza:
77%
fúj én egyiket se sírom vissza :D :D örülök, h nem álltam le akkor velük!
2016. szept. 8. 15:51
 16/43 anonim ***** válasza:
76%

Inkább az a kérdés, hogy azoknak akik ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kiírnak, mi a bánatuk.

Ami nem érint, az nem foglalkoztat és nem írok naponta róla, ugye?

2016. szept. 8. 15:54
 17/43 anonim ***** válasza:
73%

35 éves vagyok, talán én már nyugodtan nyilatkozhatok, azt hiszem...

Ha valakit elutasítottam fiatalon, azt nem sírtam vissza később sem.

Egyrészt, mert aki valamiért nem jön be, az nem jön be és kész.

Másrészt, mert sosem szorultam volna rá, hogy visszasírjam magam, mindig jött helyette másik, aki megfelelt.

18/43 anonim ***** válasza:
28%

"A 74%-ost nem szokták "lepattintani" mert nem csecsemőkkel szeretne párkapcsolatot létesíteni.

Szóval.....

"Brühühü" :D

"

Húúú, ahhoz képest meglehetősen érzékenyen érint a téma..:D

19/43 anonim ***** válasza:
77%

Én egyébként mikor mélyponton vagyok, persze hogy előhozom mentőövül a huffnágelpistiket, és felvillan hogy mi lehetett volna ha...

De nyilván semmi, az ember választ, dönt az akkori tudásának, énjének legmegfelelőbben, az a másik út, az egy másik élet, amiről sosem fog kiderülni, hogy hogyan alakult volna.

A kedves aranyos fiúk is középkorú, pocakos, bántalmazó alkoholistává érnek időközben :D

2016. szept. 8. 15:58
 20/43 anonim ***** válasza:
69%
Egy dolog érint érzékenyen. Az, hogy te mint párkapcsolati és nők terén dilettáns ember véleményt alkotsz a témában. :)
2016. szept. 8. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!