Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a nőkre, hogy 30 éves koruk felett visszasírják azokat a rendes aranyos pasikat, akiket elutasítottak éppen ezen tulajdonságok miatt?
Egy olyan nemvalasztasom volt h az illeto vonzo volt,rendes,johumoru es ha nem vartam volna az exemre h szabad legyen,akar lehetett vna az a srac is a parom.Az ex aztan jott,elvett,szuletett 2 gyerekunk,majd elhagyott,de ha nem jott volna,mindig bennem lenne a "hogy en miert nem a Hufnagel Pistihez mentem felesegul":))))
Szoval igen kihagyhattam volna egy fejezetet ami rosszul sult el,de lehet h a vonzo johumoruval is rossz vege lett volna,sot akkor aket klassz gyerekem sem lenne es a mostani (szamomra tokeletes) ferfi oldalan sem lehetnek.Minden ugy tortent jol, ahogy kellett,nem banok semmit:))Nő34
Nem jellemző. Ugyanis azok a magukat rendesnek és aranyosnak tartó pasik az esetek 99%-ában egyáltalán nem rendesek se nem aranyosak, nem véletlenül lettek elutasítva.
30/N
"Egy dolog érint érzékenyen. Az, hogy te mint párkapcsolati és nők terén dilettáns ember véleményt alkotsz a témában. :)"
Tök jó, hogy azt hiszed mennyire ismersz, aztán meg fogalmad sincs milyen vagyok.
Így már le se tudod vakarni magadról, hogy valami bunkó pasas jól lapátra tett, most meg írkálod itt a sértődöttséggel teli hülyeségeidet.. Persze ez könnyebb, minthogy elismerd, hogy rosszul választottál és ráfaragtál, mert azt a büszkeséged már nem engedné, nem igaz..?
A nők által elutasított "rendes, aranyos" pasik 10/6szor csak saját magukról gondolják, hogy rendesek és aranyosak, a maradék 4 esetben meg olyan szinten töketlenek és papucsok, hogy nő amellett tartósan képtelen megmaradni. Ha 30 éves koruk felett sem találnak senkit akkor lehet, hogy elgondolkodnak azon a 4 eseten, hogy "mi lett volna, ha.." de normális kapcsolat amúgy sem nagyon lett volna a dologból.
De ki kell hogy ábrándítsalak: az, hogy a nők azért utasítanak el, mert nem vagy egy emberi hulladék, nagyobb mítosz, mint slenderman létezése, mégis benyaljátok, mert ugye rohadt kényelmes abba az ábrándba ringatni magatokat, hogy a legnagyobb probléma veletek a túl nagy szívetek. Gáz...
Ajánlom figyelmedbe: Nincs Többé Jófiú könyv.
És keres rá youtube-on: No more mr nice guy.
Akit te ,,aranyosnak" találsz pont nem az,a jófiú igazából nem jó,csak maga hiszi ezt,olvasd el amit küldtem szükséged lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!