Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző a nőkre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a nőkre, hogy 30 éves koruk felett visszasírják azokat a rendes aranyos pasikat, akiket elutasítottak éppen ezen tulajdonságok miatt?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 15:05
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
74%

Egy olyan nemvalasztasom volt h az illeto vonzo volt,rendes,johumoru es ha nem vartam volna az exemre h szabad legyen,akar lehetett vna az a srac is a parom.Az ex aztan jott,elvett,szuletett 2 gyerekunk,majd elhagyott,de ha nem jott volna,mindig bennem lenne a "hogy en miert nem a Hufnagel Pistihez mentem felesegul":))))

Szoval igen kihagyhattam volna egy fejezetet ami rosszul sult el,de lehet h a vonzo johumoruval is rossz vege lett volna,sot akkor aket klassz gyerekem sem lenne es a mostani (szamomra tokeletes) ferfi oldalan sem lehetnek.Minden ugy tortent jol, ahogy kellett,nem banok semmit:))Nő34

2016. szept. 8. 16:01
 22/43 anonim ***** válasza:
74%

Nem jellemző. Ugyanis azok a magukat rendesnek és aranyosnak tartó pasik az esetek 99%-ában egyáltalán nem rendesek se nem aranyosak, nem véletlenül lettek elutasítva.

30/N

2016. szept. 8. 16:04
 23/43 anonim ***** válasza:
78%
Jaj,ez megint egy a "nőknek csak az erőszakos, bunkó macsók kellenek" című kérdés átfogalmazott verziója, ahol a kérdező (az aranyos pasi) el akarja érni, hogy ki legyen mondva tényként, hogy fiatal korában mindenki rosszul választ,mert a k.csögöket részesítik előnyben. Kérdező, jól gondolom, hogy 25 alatt vagy és nem rég szakítottál? :D
2016. szept. 8. 16:05
 24/43 anonim ***** válasza:
13%

"Egy dolog érint érzékenyen. Az, hogy te mint párkapcsolati és nők terén dilettáns ember véleményt alkotsz a témában. :)"

Tök jó, hogy azt hiszed mennyire ismersz, aztán meg fogalmad sincs milyen vagyok.

Így már le se tudod vakarni magadról, hogy valami bunkó pasas jól lapátra tett, most meg írkálod itt a sértődöttséggel teli hülyeségeidet.. Persze ez könnyebb, minthogy elismerd, hogy rosszul választottál és ráfaragtál, mert azt a büszkeséged már nem engedné, nem igaz..?

2016. szept. 8. 16:17
 25/43 anonim ***** válasza:
66%
Már elnézést? Én nem állítottam ilyet, hogy nem volt egy bunkó az életemben akit a pokolba vagy akárhova kívánnék már. És? Ettöl függetlenül nem, nem sírok vissza senkit és az általam leírtakat is tartom. :)
2016. szept. 8. 16:21
 26/43 anonim ***** válasza:
24%
Főleg amikor 30 év feletti elvált nő, nem tudja eltartani gyerekeit.Ilyenkor kell neki, egy balek rendes,aranyos pasi aki eltartja őt.
2016. szept. 8. 16:22
 27/43 anonim ***** válasza:
15%
Ahogy látom, a nők inkább igyekeznek egy-egy "stabil pasit" tartalékban tartani, míg eldől a kérdés, hogy alakul a kiszemelt jópasival/rosszfiúval. Aztán amikor már látszik, hogy nem az fog összejönni, jön a B-terv, a "megváltoztam" dumával és kényszerből eljátszák a balek pasinak, hogy tulajdonképp mindig is őrá vágytak, csak be kellett érniük. Hát persze.
2016. szept. 8. 16:56
 28/43 anonim ***** válasza:
96%

A nők által elutasított "rendes, aranyos" pasik 10/6szor csak saját magukról gondolják, hogy rendesek és aranyosak, a maradék 4 esetben meg olyan szinten töketlenek és papucsok, hogy nő amellett tartósan képtelen megmaradni. Ha 30 éves koruk felett sem találnak senkit akkor lehet, hogy elgondolkodnak azon a 4 eseten, hogy "mi lett volna, ha.." de normális kapcsolat amúgy sem nagyon lett volna a dologból.

De ki kell hogy ábrándítsalak: az, hogy a nők azért utasítanak el, mert nem vagy egy emberi hulladék, nagyobb mítosz, mint slenderman létezése, mégis benyaljátok, mert ugye rohadt kényelmes abba az ábrándba ringatni magatokat, hogy a legnagyobb probléma veletek a túl nagy szívetek. Gáz...

2016. szept. 8. 19:26
 29/43 anonim ***** válasza:
35 éves vagyok (egyébként 6 éve házas, egy 4 éves gyermekkel), egyetlen exemet sem sírom vissza. Megvolt az oka, hogy miért szakítottam velük.
2016. szept. 8. 19:28
 30/43 anonim ***** válasza:
62%

Ajánlom figyelmedbe: Nincs Többé Jófiú könyv.

És keres rá youtube-on: No more mr nice guy.

Akit te ,,aranyosnak" találsz pont nem az,a jófiú igazából nem jó,csak maga hiszi ezt,olvasd el amit küldtem szükséged lesz rá.

2016. szept. 8. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!