Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen pasira mondjátok azt hogy aranyos?
Szerintem meg fordítsd előnyödre. Most arinak tartanak, de legyél mondjuk olyan "hódító" stílusú is mellette, és tutira bejössz amúgy rengetek csajnak. Aki belinkelt ide 3 képet, na azok a pasik is aranyosak, de szerintem nem csak barátként jöhetnének szóba az összes lánynál, sőt megkockáztatnám, hogy a többségnél mint pasi is szóba jöhet.
És inkább legyél ari, mint olyan, akire még ránézni se jó. Az, hogy alapból barátnak kezelnek, szerintem nagy előny, mert akkor már közel tudsz lenni fizikailag a lányhoz, a többi, hogy kitörj a barát skatulyából, meg már nem a kinézeten fog múlni, hanem hogy mit és hogyan teszel, milyen a stílusod.
De szerintem a többiekkel ellentétben ebből kéne előnyt kovácsolnod, és nem elbújni a 'jaj, de én nem is vagyok ari' szlogen mögé. Vállald fel, az tutira meglepne pár embert, ha a valóságban is ugyanúgy küzdöttél az ariság ellen, mit a kérdésedben.
Bocsi, hogy aranyos helyett végig arit írtam, így rövidebb, és nem plázacicáskodás miatt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!