Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak inkább a nagymellű cicababák jönnek be mint a kedves aranyos szolid lányok?
Szerintem rossz irányból közelíted meg. Azt kéne észrevenni, hogy mégis milyen pasik azok, akik a cicababákkal vannak... Hát én nem éppen szeretnék ilyen "férfit" párkapcsolatra magamnak... Az ilyen lányok nem válogatnak, ahogyan a pasik, akiknek ők tetszenek, sem bírnak nagy elvárásokkal. Ezek általában kirakatlányok, akik arra jók, hogy büszkén mutogathassák, micsoda csajt sikerült szerezni, de nem arra, hogy mély beszélgetéseket folytassanak, hogy egymás támogató társai legyenek egy éveken át tartó kapcsolatban.
A visszafogott szolid lányok nagy részének elvárásai vannak, azért vannak sokszor éveken át egyedül, mert nem találnak megfelelő partnert.
Szerintem. De ez egy kicsit sarkított dolog így, mert nem csak a buta cicababa meg a kedves aranyos szolid lány kategóriája létezik.
Nekem kizárólag a visszafogott szolid lányok tetszenek. Csak már önbizalmam sincsen közeledni vagy ismerkedést kezdeményezni. Volt pár negatív tapasztalatom.
Nem lehet az a baj, hogy te inkább azokat a pasikat veszed észre, akik a nagymellű szolis lányokat szeretik? Mert azokat tartod eléggé férfiasnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!