Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak inkább a nagymellű cicababák jönnek be mint a kedves aranyos szolid lányok?
Figyelt kérdés
Sokszor lehet olvasni ilyeneket hogy férfiaknak az aranyos kedves szolid lányok jönnek be. De valahogy ennek pont az ellentetjét látom az életben. A nagyszájú nagymellű szolis lányok a nyerők a férfiaknak. Egy egy visszafogott szolid lány sokszor éveken át egyedül van2016. szept. 6. 08:20
11/17 Titusztitusz válasza:
Én inkább a "nagymellü cicababákra" esküdtem mindig is,nem pedig a "szolíd,szende hölgyekre"...Ez utóbbiakkal én sohasem tudtam igazábol mit kezdeni...És nagyon érdekelni sem tudtak...
12/17 anonim válasza:
Amíg a "kedves aranyos szolid lányok" a megközelíthetetlen, humortalan jégkirálynőt játsszák, addig ez így is marad.
13/17 anonim válasza:
Nekem a nagymellű ámde kedves aranyos szolid lányok jönnek be, akik viszont a legnagyobb rib...ok az ágyban! :-)
14/17 mikeXxX válasza:
Kedves aranyos stimmel de ez még kevés én felvállalom hogy számít a kinézet is legalábbis nálam bár a nagy száj és szoli nem vonz és szilikonos mell sem érdekes számomra de egy szexis nő feltűnőbb mint egy szürke kis egér valamint ha valaki nem mutatja ki hogy keresgél azaz azt várja hogy leszólítsák de nem szemez és semmi egyéb akkor ne csodálkozzon ha nem veszik észre . Érdekes módon a legtöbb nő azt mondja nem számít a férfi test de mióta kondizom 5x annyi nő vesz észre na akkor hogy is van ez kérem ? 21. század ez van ha nem vagy trendi kimaradsz sajna .
15/17 anonim válasza:
Szóval egy nagy mellű nő nem lehet "szolid"?
Kár érte, most azt akarod mondani, hogy örökre egyedül maradok?
//////
Elsősorban úgysem kinézet alapján választanék párt. Egyértelműen a nagymellű nők tetszenek, mint a férfiak döntő többségének (akinek nem, az hazudik), viszont mivel csak hosszútávra keresek párt (lehetőleg életem végéig), ezért semmit sem érne egy nagy mellű nő, akivel két értelmes mondatot nem tudok váltani.
Persze mivel szinte esélytelen, hogy találok olyan nőt, aki egyetért velem, így választhatnék akár külső alapján is, és belenyugodhatnék, hogy ennél többre nem képes az átlag ember.
De még remélek, inkább. :D
20/F
16/17 anonim válasza:
Nekem az okos nők jönnek be. Az sem jó, ha mindenben egyet ért az emberrel. A buta nagy mellű nőkkel nem lehet értelmesen beszélni, de azért a pénzed kell neki. Nekem a túl kedves birka sem jön be, inkább az ilyen kissé gonoszabbak, akik csak velem kedvesek. Ha van egy "gonosz" nőd, és ha az szeret, akkor azt becsülni kell, mert segíteni fog neked mindenben, hiába az életbe lehet egy számító dög, de érted bármit meg fog tenni, s majd később a gyerekeiért is.
17/17 anonim válasza:
Nekem az öregek jönnek be. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!