Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erős, "kemény", önálló nők kevésbé kellenek a férfiaknak? Ijesztőek vagy hasonló?
Hát, lehetséges konfliktusforrás, ha nem azonos velem az érvelőkézsége. Sajnos az erős, és határozott jellem a nőknél sokszor az "azért is az lesz, amit én mondok"-típussal azonos. Ez számomra nem szimpatikus.
Önállóság mindig pluszpont.
Nekem az az érzésem, hogy az általad leírt nők nem is igazán akarnak férfit. Lásd a politikai vezető asszonyok, iparmágnás nők, katonai vezérkar asszonyai nem soknak van férje. De soknak még barátja sem. Ez részben szép dolog is lehet, ha elveken alapul, részben "kit érdekel, saját döntésük", egy részük pedig sajnos mondjuk ki, férfigyűlölő is valamilyen szinten. Bár ők vannak kevesebben, szerencsére.
Bár sokan szeretik gonoszul megjegyezni ez utolsó kategóriáról, hogy "rájuk férne egy dugás", de szerintem valami más férne rájuk. Szeretetteljes légkör, teljes önelfogadás (nem az a fajta, hogy mindig bizonygatják, de tetteik folyamatos beteges bizonyításvágyban úsznak) Igaz sokuk nem tudna már mit kezdeni vele. A problémák forrása gyerekkori lehet - furán hangozhat, de a túlzásba vitt keménység, beteges sikermánia is ugyanolyan "rossz" is lehet, mint az alulteljesítéssel járó mentális problémák...
En ilyen no vagyok es igenis vagyom parkacsolatra. Van is elettarsam. A halkszavu szolidsaga , lagysaga vonz es izgat. Meg az is, h olyan kedves velem meg gyenged. A gyerekeket is utalom, de ot le akarom masolni kesobb egy kozos gyerek formajaban <3 Azert is bejon, mert nem alfa.
Ne legyen minden pasi hatarozott. Akkor kivel ismerkedne a tobbi hatarozott no? Igenis vonzoak a gyenged, kedves, hatterbe huzodo ferfiak!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!