Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőre vágynak a férfiak? Van olyan férfi, akinek meg a hozzám hasonló beállítottságú nők jönnek be? (többi lent)
Egyiknek ez-másiknak az, én személy szerint szeretem a határozott, erős nőket, akiknek nem kell mindent a segge alá tenni, nem nekem kell mindent kitalálni, megoldani és van önálló gondolatuk, hobbijuk.
26F
Én azokat a nőket bírom akik az életbe határozottak az ágyba meg alávetik magukat az akaratomnak és behódolnak. :D
Szerintem nincs semmi baj azzal h vki pörgős. Normális vagy majd találsz vkit.
Az életkor előrehaladtával ez egyre nehezebb, én egyedülálló 30-as hapsiként azt látom, a korombéli nők inkább már bosszantanak, sajnos...
Valahogy nekem a mindig vidám, gyerekes, szeretetreméltó lányok, nők jönnek be, akik csendesebbek.
És igen, mint ahogy a nők is hangoztatják, hogy szeretnek nők lenni a férfi mellett, ehhez csak annyi kell, hogy nőként is kell viselkedni. Nem ordenáré, harsány, alpári módon, kellő humorérzékkel(halálom a komoly nők, akiknek semmi humorérzékük)
A férfi is szeret férfiként viselkedni a nő mellett, ha meg nem túl nőies a nő, akkor meg...úgy nehéz, és egyik fél sem lesz boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!