Szülés után 4 héttel érzett valaki erős izomlázhoz hasonló érzést? Nagyon fáj, néha már menni is nehéz. Izomlázam nem lehet, nem tornázok és nem is csináltam olyat, tápszeres baba.
Figyelt kérdés
Valaki segítsen. Orvoshoz minél hamarabb elmegyek, ha tudom kire bízni a picit (egyedül vagyok)2016. júl. 17. 16:43
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként a menstruációm tegnap iszonyatos görcsök után ma megjött. Az izomláz szerű fájdalom ma kezdődött.
2016. júl. 17. 16:45
2/3 anonim válasza:
De hol érzel izomlázat? Hüvelyi szülésed volt? Nekem is fájt mindenem. Izomláz szerűség is volt talán a hasamban combomban,de az azért volt,mert annyira fájt a gátam,h mindent elkövettem ágyból kikeléskor,csak h ne kelljen ránehezkednem a fenekemre puncimra. Szóval ettől is lehet, csak fel sem tűnik. Nekem is volt erős vérzésem az elején. Én 6 hétig végig véreztem és utána két hét szünet és megint véreztem,az már menstruáció volt.
3/3 anonim válasza:
Nekem a 4. hónap után volt erős izomlázam mindkét combomban, és el is tartott hetekig. De tudom, hogy a baba emelgetésétől volt. Mivel a hajolgatást a derékfájás elkerülése miatt ugye nem javasolják, maradt a térdhajlítás, térdelésből felállás, de így meg a lábak viszik a plusz súlyt. Ráadásul első emeleten lakunk, lift nincs. Gyerekkel/babakocsival le-föl naponta többször, az is rátett egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!