Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet azért nem fogom megtalál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem fogom megtalálni a párom mert van egy olyan elvem amiből nem engedek hogy nőre soha nem költök?

Figyelt kérdés
Mindent felesbe, soha nem költök nőre. Semmit nem költenék.
2016. szept. 7. 08:01
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
86%

Valamit azért adjál, ha már pénzt nem is. A nőknek ugyanis eleve többe kerül ez a kapcsolatosdi, csak ebbe sokan nem gondolnak bele.

Amikor kapcsolatban voltam, vettem:

-fogamzásgátló, 3 havonta 5000 Ft

-heti 1 főzés + pia (amúgy nem szoktam, legalábbis nem húsos kaját): heti 3000 Ft

-borotválkozás, mert a pasiknak nem jó ám a szőrös: havi 500 Ft

-egy-két ruha, ami azért szexi is: havi 2000 Ft

-nőgyógyász, mert a rendszeres nemi élet a nők részénél mindenféle szir-szar panaszt okoz: félévente 8000 Ft.

Csak úgy körülbelül. És én még nem sokat költök! De ez így is havi 8/9000 Ft. Ezért cserébe egy étterem a minimum, de ha van még egy virág is, akkor teljesen jól állunk. Én így számolok.

2016. szept. 7. 10:38
 42/54 anonim ***** válasza:

Figyelj nagyjából senkit sem érdekel úgy igazából, hogy neked lesz e a jövőben csajod vagy sem.

Azt hiszem leírtuk, hogy mennyiben nehezíti a párkeresést a mentalitásod, de ettől még nem jelenti azt, hogy teljesen reménytelen a helyzet.

Nagyon sok embernek vannak macerái, bogarai és ők is valakivel együtt élnek, aki képes volt elfogadni a nézőpontjait, vagy olyan kompenzációt kapnak mellette amitől elnézik nekik a furcsaságait.

2016. szept. 7. 10:53
 43/54 anonim ***** válasza:
76%
Ha az óvszerért elkéred a felét, akkor a fogamzásgátlóba is belefizetsz?
2016. szept. 7. 11:16
 44/54 anonim ***** válasza:
73%

Épp ez jutott eszembe :D

Amúgy én nő vagyok, nálunk úgy működik, hogy egyszer én hívom meg a barátomat, egyszer meg ő engem. Igen, van olyan, hogy én még egy fagyit is eszek, ami pénzbe kerül. Meg van, hogy ő két hambit tol be, én meg csak egyet. Kit érdekel? Egy kapcsolatban, ahol szeretitek egymást, nem egészséges ENNYIRE önzőnek lenni.

Nyilván azt se szabad hagyni, hogy bárki lehúzzon, és folyton meghívassa magát ide-oda, bármiféle viszonzás nélkül, de amit te csinálsz, az beteges.

Mikor meghívom a barátomat ebédelni, akkor nem úgy érzem, hogy pénzt költöttem, hanem úgy, hogy ettem egy kellemes ebédet a szerelmem társaságában, és jól éreztem magam.

Azt mondják, az egykék önzőek, én egyke vagyok, és az utolsó forintjaimon is valami apróságot vennék a páromnak... Elképesztő, hogy valakinek fontosabb az, hogy üljön a pénzén, mint az, hogy meghívja egy kávéra a párját pl.

Oké, nem szabad hagyni, hogy kihasználjanak anyagilag, de ez nagyon durva túlzás.

2016. szept. 7. 12:04
 45/54 anonim ***** válasza:
lol
2016. szept. 7. 12:31
 46/54 anonim ***** válasza:
Amugy nekem volt olyan parom aki semmit nem engedett nekem hogy fizessek. Kicsit restelltem magam miatta de annyira boldog volt tole hogy hagytam. Cserebe elhalmoztam mindennel, mindig megleptem a kedvenc kajajaval es apro meglepetesekkel. :) meg sunyiba mindig befizettem egy-ket szamlajat hogy "egyenlitsek".
2016. szept. 7. 12:41
 47/54 anonim ***** válasza:
Szerintem így tényleg elég kevés esélyed van. Egy magára valamit adó nő nem fog olyannal kezdeni, aki még csak kedveskedni sem hajlandó neki... plusz ha mér meghívsz vhova vkit, illik fizetni, mert amúgy az nem meghívás. Ez nem azt jelenti, hogy a nő nem fog fizetni a későbbiekben semmit, de azt mutatja, hogy te egy smucig, lovagiatlan kis takony vagy. Plusz így, hogy már az egész nézetedet látom... hát... az nekem nem lenne perspektíva, hogy azt sem kapom meg a páromtól később kapcsolatban, hogy vegyen nekem gyógyszert, ha beteg vagyok, ha meg méltóztat venni, akkor tartja a markát.
2016. szept. 7. 15:06
 48/54 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad magad: ilyen hozzáálással senki nem marad meg melletted, hihetetlen egosta és önző vagy
2016. szept. 7. 18:19
 49/54 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig.

Az emberek általában azért keresnek párkapcsolatot, mert idővel, a megfelelő mellett szeretnének megállapodni, családot alapítani. Ezzel a hozzáállással viszont ez gyakorlatilag lehetetlen.

Azt még meg is érteném valahogy, ha a kapcsolat elején, amíg nem tudod, hogy bízhatsz-e a nőben.. addig nem lenne meg a bizalom. De könyörgöm, már végigcsináltál egy négyéves kapcsolatot ÍGY? Őszintén, egyetértek az exeddel, hogy lelépett.

2016. szept. 7. 23:44
 50/54 anonim ***** válasza:
0%

a pofám leszakad a válaszokon... a nők ugyanolyan jól ha nem jobban keresnek már fiatalabb korosztályokban mint a férfia, magasabb a részarányuk a felsőfokú végzettséget szerzők között is , ennek ellenére a férfi fizessen minden, ha más nem legalább az első pár hónapban, mert akkor mekkora *_/\szari, smucig meg skót ha nem teszi és mondjuk felezné a cechet.. oké de akkor meg ha ő fizeti, a másik fél lesz automatikusan smucig, skót ráadásul duplán akkora, mint a férfi mert nem hogy csak nem felesezik hanem semmit nem áll a számlából.. hát milyen milyen logika ez?

aki meg a gyerekeket hozza fel példaként az szimpla szalmabáb érvelést folytat.

2016. szept. 8. 01:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!