Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
161 cm magas pasi törődjön bele hogy nem fogja
megtalálni a párját?
Sajnos igen. 175 cm alatt a nők nem vesznek férfiszámba, legfeljebb ha nagyon jól nézel ki arcra, 161 centisen viszont már az sem segít.
2016. szept. 7. 07:45
Szerintem ne ad fel! Ráhajthatsz a pénzszerzésre is. Az sok mindent tud kompenzálni. Ha sokat tudsz összeszedni még jó nőid is lehetnek. Nem egy ilyen példa van.
Más biztos megoldást nem tudok.
2016. szept. 7. 07:48
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen de az rosszabb ha a pénzem miatt van velem akkor már inkább a magány vagy a fizetős nők....
175 alatt?
Én 176 vagyok, de múltkor kevés volt egy 163 centis lánynak. :D
2016. szept. 7. 08:30
Nekem van egy 158 centis férfiismerősöm, aki elvett egy 165 centis nőt. A csaj sose huz föl magas sarkú cipőt, szóval rendes asszonyka. Lett két gyerekük is, jó házasságban élnek. A csaj azt mondta, hogy neki van a világon a legkedvesebb férje, úgyhogy lehet azt a pár centit kompenzálni. Szóval ne add föl, vannak alacsony nők is.
2016. szept. 7. 09:12
Előző vagyok. Annyit még az előző példához, hogy az asszonyka kicsit gömbölyded, szóval ő is hátrányból indult a párkeresésben... Mert a fiúk meg csak a nagyon karcsú lányokat akarják.
2016. szept. 7. 09:14
Ugye nem te vagy az, aki tegnap arról írt ki kérdést, hogy a levelező partnerének szándékosan előnyösebb fotót küldött, mint a valóság, és nem újságolta még el azt sem, hogy a fogai is feketék?
Mert ha igen, akkor nem, nem csak a magasságod az oka.
2016. szept. 7. 09:40
Az az igazság, hogy 175' magas nő létemre szóba sem jöhet majdnem 15centivel alacsonyabb pasi de azt hiszed nincsenek 160 magas lányok? Dunát lehetne rekeszteni velük! A magasság nem lehet oka az egyedüllétnek. Az ápolatlanság már más tészta.
26L
2016. szept. 7. 09:56
Menj már a....! Tele van a világ 150pár centis csajokkal!
2016. szept. 7. 10:08
Erdekes, en 200cm vagyok, allitolag jo kepu, helyes pasi. Megis idaig 2!! Komoly kapcsolatom volt. Ellenben az unokatesomnak, aki olyan 170-175 magas, tobb mint 10! Kapcsolata volt, ma meg mar menyasszonya!! Szoval kerdezö, ne keseredj el..!
2016. szept. 7. 13:22
Kapcsolódó kérdések: