Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hajtanak el férfit azért, mert ő hozzájuk képest túl magas?
Én megtenném. Két kivételt tudnék mondani: ha barátságból lenne szerelem, vagy ha társkeresőn nagyon jót beszélünk, sok mindenben klappolunk, stb, és élőben derül ki.
Nekem nagyon fontos, hogy kényelmesen tudjak beszélgetni a partneremmel, vagyis ne kelljen túlzottan lehajolnom van felemelnem a fejem. -10 és +15 (a fránya magassarkú miatt) az, ami még kényelmes.
CSAK emiatt nem küldtem el senkit (ahogy más miatt sem, nagyon kevés olyan dolog volt, ami önmagában kizáró tényező volt nálam).
Az ismerkedéskor ez úgy nézett ki, volt a fejemben egy képzeletbeli checklist, és minél több tényező esetében tért el az illető a számomra optimálistól, annál kevésbé akartam vele ismerkedni. Az optimális magasságtól való eltérés is ezek közé tartozik: összességében nézném, és nem egyenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!