Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet azért nem fogom megtalál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem fogom megtalálni a párom mert van egy olyan elvem amiből nem engedek hogy nőre soha nem költök?

Figyelt kérdés
Mindent felesbe, soha nem költök nőre. Semmit nem költenék.
2016. szept. 7. 08:01
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
89%
El tudom kepzelni, ahogy beallitasz egy nagy csokor viraggal, majd lecsapod a pultra a blokkot, hogy akkor 2560 forint lesz dragam. Jaj de szanalmas vagy kerdezo :"D.
2016. szept. 7. 08:40
 12/54 anonim ***** válasza:
Na és ha gyerekeid lesznek esetleg (leginkább ilyen hozzáállással úgy gondolom, hogy véletlen balesetből)? Esetükben is így gondolkodnál, hogy a te pénzed, ők nem kapnak, tartsa csak el őket az anyjuk?
2016. szept. 7. 08:42
 13/54 A kérdező kommentje:

"Ja értem, humorizálsz. :)"

Jó az óvszer dolog humor akart lenni. Csak hogy értsétek miről van szó.

2016. szept. 7. 08:43
 14/54 anonim ***** válasza:
83%
Ha gyereket akartok, akkor az élvezés felénél mindenképp vedd ki, nehogy egy cseppel több menjen bele.
2016. szept. 7. 08:44
 15/54 A kérdező kommentje:
Nem kell gúnyolódni.. azért..jóóó?!!
2016. szept. 7. 08:46
 16/54 anonim ***** válasza:
12%
Magyar nők elvárják, hogy összes pénzt rájuk költsed.
2016. szept. 7. 08:49
 17/54 aperitif ***** válasza:
94%

Ha én meghívok valakit, soha nem úgy élem meg a dolgot, hogy most azt a pénzt rá költöttem. Sokkal inkább magamra költöttem, azért fizettem, azért adtam ki pénzt, hogy jól érezzem magam egy számomra kedves ember társaságában, akár férfi, akár nő az illető.

Nő vagyok, a társadalmi konvenciók szerint sokkal inkább kijelenthetném, hogy soha nem költök férfire. Semmit. A helyzet meg úgy áll, hogy épp tegnap hívtam meg a barátomat ebédre. Sütöttem, főztem, készültem, és minden percét élveztem. Ugye nem gondolod komolyan, hogy ebéd után mindennek ki kellett volna számolni a felét, és elkérni tőle? Vagy inkább 2:1 arányban osztozni, mert kétszer annyit evett, mint én. Meg még fel kéne számolnom a rezsiórabért is, hiszen vásároltam, dolgoztam, főztem, mosogattam, gázt, vizet használtam...

Részemről nem az elveiddel lenne bajom, csupán azt gondolom, hogyha valakinek nem annyira fontos a velem töltött idő, hogy kiadjon 300 forintot egy kávéra, vagy nem ér meg neki egy szál virág annyit, hogy lássa az örömöt az arcomon, azzal nekem nincs dolgom.

Ettől függetlenül lehet, hogy megtalálod a párodat egy hasonlóan gondolkodó nő személyében. Kérdés, hogy az jó lesz-e neked, ha a nála elköltött ebéd után előveszi a papírt, ceruzát, és kiszámolja, hogy mennyivel tartozol neki.

2016. szept. 7. 08:52
 18/54 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, ezért a hozzáállásért kevés ember fogja megsimogatni a buksidat. :)
2016. szept. 7. 08:56
 19/54 anonim ***** válasza:
68%
Igen, valószínű, hogy ezért nem fogsz találni senkit.
2016. szept. 7. 08:56
 20/54 aperitif ***** válasza:
88%

"az óvszer árának a felét is elkérem"

Ezt most úgy elképzeltem... megy a smaci-tapi, már ott tartok, hogy tedd már be drágám, mert megőrülök érted, mire a pasi elővesz egy óvszert, és közli, hogy kér 200 forintot, addig nem teszi be. Bizarr, határozottan bizarr :D

2016. szept. 7. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!