Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen típusú nők nagy valószínűséggel soha nem fogják megtalálni a párjukat?
A magas, nagydarab nő kb. olyan esélytelen, mint a vékony, alacsony férfi.
Mindegy, milyen alacsony igényei vannak, kb. lehetetlen párt találnia.
Ha csak magas, vagy csak duci, akkor talál párt. De egy pasi se szeret eltörpülni a csaja mellett, elvégre ő (lenne) a nagy, erős férfi.
Mivel a csaj összemenni nem tud, jót tenne a társkeresési törekvéseinek egy komoly diéta. :(
Ha nem akar fogyni, akkor meg annyira pasit se akar, különben tenne érte.
A kinézete ha hozzá ápolt, igényes megjelenésű,szép arca van akkor nem olyan gond.
Én is hasonló vagyok csak fiatalabb mégis randiztam kockahasú sportostól vékonyig mindenféle sráccal de sosem ez vagy az egzisztenciája számított valakinek lényegében. Párom is nagyon vékony (kb 50kgal kisebb) mégis mivel nőiesnek tartja a személyiségem én pedig férfinak a talpán aki ugyanúgy flúgos jó értelemben mint én s mindig örömet ad ha vele vagyok ezért vagyunk együtt összeillőek.
Egzisztenciát teremtsen magának a nő ha szükségét érzi, a pasi nem pénzeszsák hanem törődő társ aki megnevetteti nappal éjjel pedig hozzábújik.:)Ezt kellene neki megértenie. Vagy adj neki fikuszt.
Miért mindig Jason Statham van felhozva példának a helyes pasinál? :D Egy kopaszodó ""öregember"" :D
Amúgy van pár kifejezetten jó pasinak számító ismerősöm, akinek bejönnek a duci nők, szóval nem biztos, hogy magányos lesz örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!