Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen típusú nők nagy valószín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen típusú nők nagy valószínűséggel soha nem fogják megtalálni a párjukat?

Figyelt kérdés
Van egy nagy darab duci magas nő ismerősöm, már 34 éves és folyamatosan keresi a párját, már több mint 6 éve. Főleg neten próbálkozik és fent van majdnem az összes társkeresőn. Az elvárása, ahogy fogalmazott "csak jöjjön be a pasi" na most ez a magas, sportos, helyes Jason Statham külsőt takarja. Ami nagyon fontos neki azaz egzisztencia, ő nem keres jól, talán ezért szeretne egy jómódú pasit.
2016. aug. 30. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ennyi elvárással és ilyen külsővel inkább vegyen egy macskát,és szokjon hozzá a magányhoz...de most komolyan...
2016. aug. 30. 20:51
 2/12 A kérdező kommentje:
olyan 175 cm és 90 kg
2016. aug. 30. 20:54
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
És ezt honnan tudod, hogy nála ez pont ezt jelenti? ha csak azt mondta, amit idéztél, akkor honnan tudod, hogy mire gondolt?
2016. aug. 30. 21:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen elvárásai vannak, akkor nem igazán lesz sikeres a keresésben. Pár év múlva valószínűleg leadja majd őket.
2016. aug. 30. 21:08
 5/12 anonim ***** válasza:
4%

A magas, nagydarab nő kb. olyan esélytelen, mint a vékony, alacsony férfi.

Mindegy, milyen alacsony igényei vannak, kb. lehetetlen párt találnia.

Ha csak magas, vagy csak duci, akkor talál párt. De egy pasi se szeret eltörpülni a csaja mellett, elvégre ő (lenne) a nagy, erős férfi.

Mivel a csaj összemenni nem tud, jót tenne a társkeresési törekvéseinek egy komoly diéta. :(

Ha nem akar fogyni, akkor meg annyira pasit se akar, különben tenne érte.

2016. aug. 30. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szép az arca és kellemes megjelenése van akkor azt mondom, hogy elvileg találhatna. Ott van Pierce Brosnan vagy Hugh Jackman feleségei. De persze nem ez a jellemző tudom én is. Írtad, hogy 6 éve aktív társkeresőzik. Hát. Nekem még a szép vékony jól kereső barátnőim is a kutyájuk képeit posztolgatják egyenlőre, mert nincs barátjuk.
2016. aug. 30. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Legfeljebb ha lefogy minimum 25 kilót.
2016. aug. 30. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A kinézete ha hozzá ápolt, igényes megjelenésű,szép arca van akkor nem olyan gond.

Én is hasonló vagyok csak fiatalabb mégis randiztam kockahasú sportostól vékonyig mindenféle sráccal de sosem ez vagy az egzisztenciája számított valakinek lényegében. Párom is nagyon vékony (kb 50kgal kisebb) mégis mivel nőiesnek tartja a személyiségem én pedig férfinak a talpán aki ugyanúgy flúgos jó értelemben mint én s mindig örömet ad ha vele vagyok ezért vagyunk együtt összeillőek.

Egzisztenciát teremtsen magának a nő ha szükségét érzi, a pasi nem pénzeszsák hanem törődő társ aki megnevetteti nappal éjjel pedig hozzábújik.:)Ezt kellene neki megértenie. Vagy adj neki fikuszt.

2016. aug. 30. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Az első válaszadónak van igaza. Szerintem vásároljon be macskákból, mert hogy nemlesz párkapcsolata, az 99%.
2016. aug. 31. 00:28
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Miért mindig Jason Statham van felhozva példának a helyes pasinál? :D Egy kopaszodó ""öregember"" :D

Amúgy van pár kifejezetten jó pasinak számító ismerősöm, akinek bejönnek a duci nők, szóval nem biztos, hogy magányos lesz örökre.

2016. aug. 31. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!