Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet azért nem fogom megtalál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem fogom megtalálni a párom mert van egy olyan elvem amiből nem engedek hogy nőre soha nem költök?

Figyelt kérdés
Mindent felesbe, soha nem költök nőre. Semmit nem költenék.
2016. szept. 7. 08:01
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
68%

"Sajnos a nők számára a kedveskedésnek a legtöbbször anyagiakban kell megnyilvánulnia. Vagyis nekik nem elég a simogatás, a kedves szó, az odafigyelés (persze jó ha van), nekik időről időre kapniuk kell valamit, ami pénzbe kerül (virág, parfüm, "elvigyen valahová"), máskülönben a "a férfi nem törődik velük"... "

Ez azért nem így van. Páromtól kaptam többször virágot, vitt étterembe, amikor megyek hozzá ott vár sokszor a kedvenc kajám, de ugyanúgy tudok örülni annak, ha simogat, becézget, kedveskedik. De még jobban esett, amikor hazautaztam és öt perccel a vonat indulása előtt még el kellett szaladnia mosdóba, és pont a vonat érkezésére ért vissza, aztán láttam sprintelni, hogy tudjon adni egy búcsúcsókot... ezt ugyanis nem lehet kényszerből megtenni, csak ösztönből és szeretetből. Viszont az anyagiak IS hozzátartoznak a dologhoz.

De mondom, lehet nagyon racionálisnak lenni, és objektíve szemlélve még jogos is lehet, de egy nő keresi a biztonságot érzelmi és anyagi téren is, és ha valaki azzal indít, hogy nőre nem költ, az minden, csak biztonság nem.

2016. szept. 7. 09:30
 32/54 anonim ***** válasza:

Nekem a pénz csak egy eszköz, nem az életem értelme. Ezzel a hozzáállassal még csak barátok sem lennénk, kerülöm az ilyen alakokat messziről.

Ebből kiindulva igen, egyedül fogsz maradni. Hosszú távon senki sem fogja elviselni, hogy neked fontosabb a pénz, mint a párod.

Ha nem vagy már kamasz, ne számíts rá, hogy csak randizgatni akar a másik, lehet hogy neki tervei vannak. Házasság, család, gyerekvállalás. Na, ezekbe nem fogsz te passzolni!

2016. szept. 7. 09:35
 33/54 Noblesse Oblige ***** válasza:

Ez az elv tök jól működik két idegen esetén. Pl üzleti partnerekkel szemben. Beülünk valahova, megbeszéljük a megbeszélnivalónkat, a tárgyalás végén mindenki kéri a cehhet és megyünk tovább.

De akivel akárcsak barátok is vagyunk ott már ez nem működik. Én olyan lány vagyok, hogy az egyenlőség híve vagyok, tehát amennyit kapok annyit adok is. Egy baráti est vagy egy randi a figyelmességről és kedveskedésről szól. Ha én elhívok valakit akkor én állom is a meghívás költségeit. Amikor sokan összeülünk haverok, akkor is úgy szokott lenni, hogy egy kört én fizetek egyet az egyik barátom, a másikat a másik, és így tovább. Senkit nem hagyunk ki a mókából.

Ha meghívnak engem, akkor elve viszek annyit, hogy a magam részét fedezzem, ha kell. De ilyenkor a másik fél állja a számlát. Legközelebb visszahívom én és akkor én viselem a költségeket.

2016. szept. 7. 09:50
 34/54 anonim ***** válasza:

Juj de gáz!

Még ha tényleg ennyire skót fa.szari is vagy, akkor legalább ne ezzel kezd egy randin. :D

figyejjé mán apukám! Megbetegszel,műteni kell, fél év kiesés a munkából, akkor minden normális ember számíthat a párjára. De te, mivel a megbízhatatlanságod miatt normális csajod aki gyereket is akar tőled nem lesz, költözhetsz haza anyádhoz.

Remélem a mama elkéri a betegápolásodra a rávalót! Csak akkor lesz gáz ha elfogy a pénzed.

2016. szept. 7. 09:51
 35/54 anonim ***** válasza:
#27 ha ez így lenne, nem tetted volna fel a kérdést. Lehet itt kamuzgatni, csak azért teljesen hülyének ne nézd már az embert!
2016. szept. 7. 09:57
 36/54 A kérdező kommentje:

35. Hogy jössz ahhoz, hogy megvétózod a szavahihetőségemet?

2 éve volt ez a 4 éves kapcsolatom és elfogadott így, de valóban azóta sajnos meg előtte sem volt senkim :(

2016. szept. 7. 09:59
 37/54 anonim ***** válasza:
Arra mêg mindig nem derült fény, hogy miért jutottál erre, hogy "amit megkeresel az maradéktalanul a tiéd".
2016. szept. 7. 10:01
 38/54 anonim ***** válasza:

értelmes nőt így nem találsz, mert ez nem elfogadott

valami nagyon ronda nőnek lehet nem jut más pasi és elfogad téged

2016. szept. 7. 10:08
 39/54 anonim ***** válasza:
#36 eddig még azt elhittem, hogy magát a kérdést komolyan gondolod, de ennyi kamu után nehéz elhinni. Tanulság: sose told fullba a kretént! :)
2016. szept. 7. 10:16
 40/54 anonim ***** válasza:

Szerinted, a volt csajod miért keresett mást? ;)

Biztos bejött neki ez a rendszer, azért vitte el az első faszi, aki fizetett neki egy üdítőt, meg vitt egy szál virágot.

2016. szept. 7. 10:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!