Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Néhányaknak miért nehezített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhányaknak miért nehezített menet a társkeresés?

Figyelt kérdés
Annyi fiatalabb párocskát látok városszerte és néha nem értem, másoknak miért megy könnyen ez az egész. Ránézek egyik-másik srácra, szinte semmi önbizalma nem lenne, ha levonnánk a nőt a kapcsolatból. Nekem sem sok van (önbizalmam), de alapvetően értelmes, jövőképpel rendelkező fiatal férfi vagyok, az ördögnél is egy fokkal jobban nézek ki és ezt mások is megerősítik, mégis inkább egyedül maradnak a nők, mintsem velem kezdjenek. Tudok pesszimista lenni, biztos néha gyerekes is, de mindig önzetlen, kedves vagyok, szép szavakkal próbálok ismerkedni, nem letámadva, ennek ellenére mégis mintha zaklatásnak vennék. Mit rontok el ennyire? 25/F
2016. szept. 6. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ismerős a dolog (sajnos), csak én még az emberi kapcsolatokban is ilyen gyenge vagyok, nem nagyon vannak ismerőseim se... És nem tudom mi a bajuk velem másoknak. Itt is mindig lepontoznak amit nem igazán értek - sokkal rosszabb, szemetebb válaszok viszont lepontozatlanok maradnak...
2016. szept. 6. 20:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Adam, az emberi kapcsolatokkal is ugyanígy vagyok, de azt már magamra sem veszem... Együttérzésem!
2016. szept. 6. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert sajna nem agyforma esélyekkel indulunk ebben a játékban, amit életnek neveznek. Én sajna eléggé csendes, visszahúzódód, és konfliktuskerülő személyiséget kaptam. Így elég nehéz barátkoznom, ill kapcsolatot teremtenem az emberekkel. Társkeresés szempontjából meg katasztrofális a helyzetem. Még akiről azt hinném, hogy hozzám hasonló, azt se nagyon érdeklem. Úgy látom a nyomorúságból nem igazán van kiút.
2016. szept. 6. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudhatod hogy a veled szembejövő pár tagjai mennyit szenvedtek mire összejöttek. :) Te csak a végeredményt látod, egy (jó esetben) boldog párkapcsolatot, az előzményeket nem. :) Próbálj meg először magaddal kibékülni, és barátokat szerezni,eljárni társaságba, és ezáltal könnyebb lesz párt is találni. Nem kell megijedni a visszautasítástól sem, hiszen nem lehetsz mindenkinek az ideálja. Lehet pont mikor feladnád akkor mondana valaki igent. A lényeg hogy próbálkozni kell mindenkinél aki szimpatikus, és erőt meríteni a visszautasításból is. Előbb utóbb eljön a siker.:)

22/N

2016. szept. 6. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van, nincs mit tenni!
2016. szept. 6. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező és Adam, csatlakoznék hozzátok!

Nekem is nehezen megy a társkeresés, bár nem is kifejezetten társkeresésre megyek rá. Már egy ismerkedésnek vagy beszélgetésnek is örülnék. Azonos neműekkel is nehezen barátkozom, mert már nem tudom hogy próbáljak beilleszkedni valahova vagy miről kezdjek el beszélgetni valakivel. Egyre nehezebben tudom elképzelni milyennek láthatnak mások. Unalmas vagyok vagy ennyire visszataszító jellem?

Az ismerkedésnél mindig udvarias voltam, normálisan beszéltem és szerintem nem nyomultam. Mégis volt néhány durvább kudarcélményem. Egy lányt pl itt ismertem meg gyakorin, tök jól elbeszélgettünk, majd miután meglátta hogy nézek ki, mindenféle szöveg nélkül letiltott. Mintha valami zaklató lennék vagy perverz. Na most képzelhetitek mennyire van ezek után önbizalmam :)

Amúgy ha ennyire önbizalomhiányosak vagyunk és nehezen megy a beszélgetés, nem akarunk legalább mi önbizalomhiányos, nehezen ismerkedő srácok beszélgetni?

2016. szept. 6. 23:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Részemről benne vagyok a kezdeményezésben. Hátha rájövünk közös erővel, hogy mi a hiba.
2016. szept. 6. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!