Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális vagyok. Vannak még itt hasonló cipőben jár emberek? 23/F
Én is az vagyok,nekem lelki okok illetve egy rossz kapcsolat végefelé illetve után alakult ki.
28N
2-es válaszolónak:
Ha megtalálod azt,akivel rendesen megvannak az érzelmek és a kémia is kölcsönösen,akkor jó érzés lesz a csókolózás és a gátlások is egy idő után eltűnnek.Kívánom neked, hogy megtaláld hamarosan ezt.
Nem akarok udvariatlan lenni de most az leszek.
Azt mondják hogy csak minden 10ezredik ember aszexuális. Itt valamiert a gyakorin minden 3. ember azt hiszi magarol hogy az. Ez egy kicsit fura. Biztos van olyan aki tenyleg az, de az az oszinte velemenyem hogy a legtobbjuk csak nem szeretkezett meg egy igazan jot. A francia krémest sem fogod addig kivanni mig meg nem kostolsz egy olyan receptet ami nagyon izlik. :)
26L
Mehet a lepontozás!
#5 Kérlek mutasd meg, hogy pontosan honnan is vontad le azt a következtetést, hogy ezen az oldalon minden 3. ember aszexuális. Tényleg érdekel.
Az adataid alapján egyébként kb. 50 ember lehet ezen az oldalon aszexuális (~1.000.000 regisztrált tag, de nyilván sok a többszörös regisztráció, olyan 500.000 lehet a valós)
100 emberből 2-3 aszexuális állítólag. Hogy itt mégis sokkal többen vannak, annak talán az az oka, hogy ide járnak feltenni az ezzel kapcsolatos kérdéseiket. Akinek nincs aszexualitással kapcsolatos problémája, az nyilván nem ír itt róla.
Ez most olyan, mintha bemennél egy iskolába, és csodálkoznál, hogy 10 emberből 9 diák, és hová tűntek a felnőtt dolgozó emberek.
A kérdésre: én is aszexuális vagyok. Vagyunk jó páran, vannak társkeresőink, facebook csoportunk stb. 26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!