Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendesebb, "háttérben alkotó", nem feltűnősködő férfiakra miért tekintenek a nők úgy, mintha elmebetegek vagy csodabogarak lennének? És általában mi férfiak miért tekintjük a hasonló habitusú lányokat érdekesnek, különlegesnek?
Neked meg gondolom nem áll fel magas pozíciókban lévő, határozott, parancsolni tudó nőkre, a nők viszont imádják az ilyen férfiakat. Hát mi ez a kettős mérce? Mi??
Amúgy meg kifejezetten nagy rajongótábora van a "csendes művész" típusú pasiknak is, szóval ne izgulj... (Persze ha van veled ezer más probléma is, akkor nyilván nem leszel sikeres, de azt ne fogd erre..)
Azért nem szeretem a csendesebb pasikat mert nem szórakoztatóak, unalmasak, inkább legyen dumás, jó humoru, ugy érezzem hogy a jég hátán is meg tudna élni.
A csendes, háttérben alkotó müvészlelkekkel az a bajom, hogy őket biztos nagyon érdekli az alkotásuk, de sokszor engem nem..és tul arra orientálnak hogy én is értéknek lássam ami untat. Persze nem ennyire élesen, de a lényeg ez. Érdekel egy kicsit, nem untat annyira, de mégsem tud annyira vonzani.
Mit jelent a "háttérben alkotó"? Valóban alkotsz is valamit, vagy csak úgy vagy a háttérben? Van valami olyan hobbid, munkád, akármi, ami érdekes lehet a nők számára? Vagy csak egy erős átlag vagy, aki ráadásul még nem is túl feltűnő?
Akiben van valami érdekes, valami különleges, azt nem fogják lenézni emiatt, sőt, és ez mindkét nem esetén igaz (esetleg a nőknél kicsit kevésbé, mert hát "csak nő, nem Férfi"...) Ha nincs benned semmi érdekes, akkor ez a probléma, nem a nőkben kellene keresni a hibát. Az meg, hogy a hozzád hasonló kaliberű nők társaságát keresik, akármilyen szürke kisegerek, az azért van, mert a férfiak szeretnek dominánsak lenni a kapcsolatban, legyen szó pénzről, karrierről, fizikumról, vagy akármiről. Ezzel szemben egy tanultabb, sikeres karriert befutó, magas beosztásban lévő nők társaságát annyira nem keresik.
#3 "mert csak nő nem férfi"
Szép, bár undorító kibúvó. És mindenre van egy ilyen joker legalább...
Egyenest lesz_rom a háttérben alkotó nőket. Meg kb az összeset.
26/F "egy háttérben alkotó férfi"
Nekem eddig két ilyen srác tetszett, de sajnos mindkettővel befürödtem. Mert szörnyen félénkek voltak, pedig elmondtam nekik, hogy tetszenek nekem, és hiába, hogy már évek óta nem volt barátnőjük, képtelenek voltak megragadni a lehetőséget. Na most én ezzel nem tudok mit kezdeni.
Nem azért tetszenek a lazább, nagyhangúbb srácok, mert érdekesebbek, hanem mert ők mernek kezdeményezni. Azért még se nekem kelljen már megcsókolni a pasit...
Nemcsak a nők, az emberek többsége nemigazán érti a "szürke eminenciás" típusú pasasokat, többnyire mert nem is akarják. Kijelentik, hogy hülyék, kész, ezzel el is intézték a dolgot, máris egyensúlyba került az egyszerű kis világuk.
Ami engem illet, nem kimondottan a visszahúzódó, csendes, háttérben maradó lányokra figyelek fel, de ha így lenne, akkor valószínűleg azért, mert azt feltételezném róluk, hogy szinglik, és kevésbé harsány, pörgős életet élnek.
Azzal nemtudom mi a gond ha a lány kezdeményez, már rég nem a tizenötödik században élünk már nemazért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!