Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik kimondottan visszataszítónak találják ha egy férfi 190 körüli és kidolgozott testű?
Visszataszítónak nem, de kellemetlen. 156 centi vagyok, voltak már magas pasijaim (kb 185 cm), de igazából tényleg kényelmetlen. Persze, ha szingli lennék, és amúgy bejönne, elgondolkodnék rajta, de alapvetően nálam hátrány, ha a srác ennyire magas. És nagyon örülök, hogy párom alacsonynak számít a férfiak közt, így nem kell folyton sámlira állnom, ha egy puszit szeretnék adni neki :D
25/n: Nem vagyok "visszafogott, szürke egér", inkább a vagányabb nőies kategóriába sorolnám magam, némileg az alternatív stílus irányában (bár utálom az ilyen kategorizálást, azt veszem fel, amiben jól érzem magam). Szóval, nem, én sem vagyok cicababa. Ellenben szép arcom van, sportos, formás, feszes alakom. Soha nem voltam csontkollekció, de kövér sem.
Visszataszító, nem vonzó, félelmetes, mindegy hogyan fogalmazom, nem tetszenek a magas izomgyurik.
158 centi vagyok, nem akarok sámlival mászkálni, hogy felérjem.
Szóval nálam a magas pasi off, és az izmosak is.
Visszataszítónak nem visszataszító de nem az esetem.
Ja amúgy 153 cm vagyok. Szerintem így érthető is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!