Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért találják visszataszítónak, ha egy lány rúzst használ?
Nem ajakápolóra gondoltam, hanem rúzsra. Például valamilyen rózsaszínes árnyalatú vagy vörös, esetleg burgundi színű.
Köszi az eddigi válaszokat.
Én imádom!
Jó nőcis dolog, mint pl. a magassarkú!
Sőt üzenni is szokott vele a tükrön, hogy mit csinál majd este velem...
:)
Személy szerint nem tartom annak, ha nincs túlzásba víve.
Ha igen akkor az már gusztustalan!
Szeritem, ma mar a szajfeny van inkabb hasznalatban, es nem a ruzs. Valoszinu, ezert talalod a nem kivant listan a ruzst.
En az USA-ban elek. Es itt a csajok eleg visszafogottak, sot sminket is alig talalni valamelyiken. Na, de a lenyeg a ruzs.. szoval itt a ruzst inkabb az idos asszonyok hasznaljak. Szerintem, a ruzs ilyen RETRO szeru dolog. Mint mondtam, a szajfeny inkabb a "menobb". A fiuk kedvelik szerintem ezeket a dolgokat, mert szebbe teszik a not/lanyt, de cask addig kedvelik mig csokra nem kerul a sor. :) Kicsit finnyasak szerintem.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!