Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik kimondottan visszataszítónak találják ha egy férfi 190 körüli és kidolgozott testű?
milyen értelemben ijesztő?
elérhetetlen kategória, féltek hogy úgyis félrelép, vagy fizikai értelemben?
A kérdező kommentje:
milyen értelemben ijesztő?
elérhetetlen kategória, féltek hogy úgyis félrelép, vagy fizikai értelemben?
:DDDD
fizikálisan túl nagy a pasas ...
a magam 164cmhez egy 190cm már óriás pláne ha kigyúrt a ürge :D
A második képen látható még oké. Mondjuk az ilyen "meztelencsigára" gyantázott pasikat sose értettem, mire jó ez nekik, de oké, ezen túllendülök.
Nem a magasságától vagy egyéb fizikai adottságaitól függ, hogy visszataszító-e. Én is 160 vagyok, és épp egy 190 centis pasi mellett kötöttem ki. Nem volt koncepcióm ezzel se pro se kontra, csak így alakult.
Ahogy az egyik előző is írta, azt én is nagyon utálom, amikor buszon-metrón úgy állnak elém, mintha ott se lennék, mintha nem lennék egy emberi lény, akinek levegőt meg személyes zónát kell adni. És erre tipikusan a nagy darab pasik hajlamosak, meg némelyik kisnyugdíjas, de az ritkább.
hát ezt el sem hiszem :D
És elárulnátok, hogy ti milyen "kategóriájú" lányok vagytok úgy külső tekintetébe?
nem inkább ilyen visszafogottabb, kevésbé cicababás típus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!