Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek magasak, sőt, irreálisak az elvárásaik, azok mégis mit tudnak adni érte cserébe?
Leginkább nőknél/lányoknál látom ezt, persze tisztelet a kivételnek, és tudom, hogy a fiúknál is van ilyen bőven.
Az "elvárások" lista hosszabb mint a Moby Dick, a profilban is sokszor ecsetelve van hosszan, milyennek képzeli el a partnerét, élőben is ezekről beszélgetnek, hogy ő milyen partnert szeretne maga mellé, és az elvárásaik, elképzeléseik alapján minimum egy topmodell a mérvadó.
Viszont az ilyen lányok kb semmi extrák, teljesen átlagosak, vagy van olyan is, aki elhízott.
Elhiszem, hogy mindenki olyan párt akarna maga mellé, akihez vonzódik is, na de ha valakinek ennyi elvárása van, amiből nem enged lejjebb, az mégis mit tud adni egy kapcsolatban ezekért cserébe a nemi szervén kívül?
Személyes példa:
Ismerkedtem egy lánnyal, mert tetszett, találkoztam is vele többször. Majd kb a 4. találkozón benyögte, hogy csak barátok legyünk, mert neki a hozzám hasonlók nem jönnek be, mert neki inkább a sportos, magas, izmos emberek jönnek be, akiknek már van egy biztos egzisztenciájuk is.
Mondanom sem kell, a lány egy teljesen átlagos lány volt, egyáltalán nem nagy durranás.
Ez volt kb 2 éve. Nekem már van párom, de ő még mindig egyedül van, és a facebbokon is folyamatosan mennek az "igazi férfi" idézetek, meg hogy egy "férfi mindent megtesz a nőért", stb.
Akiknek hatalmas vagy irreális elvárásaik vannak, amik sehogy sem alkalmazkodnak az adott személy kinézetéhez/természetéhez, azok mégis mit tudnak adni egy párkapcsolatban cserébe?
Ha ők elvárnak sok mindent, akkor ők mit tudnak nyújtani ezért?
Tudom, hogy nincs közöm hozzá, hogy kinek mi az elvárása, csak érdekel.
Olyat is hallottam az egyik volt osztálytársamtól (aki most is egyedül van), hogy ő nem hajlandó leadni a béka feneke alá az igényeit, neki sportos, kigyúrt pasi kell. Pedig ő túlsúlyos, nem sportol semmit, és a természete is hagy kivetni valót maga után.
Miért van ez?
Figyelj, ezt a magas elvárás dolog ez teljesen logikus. Ha el tudod adni a lakásod 50 millióért, mert adnak érte annyit, akkor eladod 20 millióért mert jó fej vagy? Ennek nincs értelme. Nyilván aki megteheti, annak magas elvárásai vannak, ha ekkora elvárásokkal nem kell senkinek, akkor idővel lejjebb ad ezekből. Ugyanúgy ha nem tudsz eladni valamit, mert túl drága és annyiért nem veszi meg senki, akkor "áron alul" kezded hirdetni.
Ez a társkeresésben is valamilyen szinten ugyanaz, két dologtól függ, hogy te mennyire vagy jelen pillanatban rászorulva egy párkapcsolatra és/vagy szexre, és hogy mekkora rád alapvetően a kereslet, mennyire vagy piacképes az ellenkező nemnél.
Nekem magas elvárásaim vannak szerintem.
Legalább 175 centi magas, normál vagy kicsit izmos testalkatú, sikeres, èletvidám férfit keresek, akinek tetszik az arca is, legalább 13 cm alul, és tudja, mikor hogyan kell megjelenni.
Ezen kívül:
Az enyémhez hasonló értékrendje legyen, hasonló humora, legyen ápolt, akarjon nekem tetszeni, legyen magabiztosabb és ambíciózusabb és tájékozottabb nálam. Olyan legyen, aki nem sajnál tőlem semmit, cserébe bízik bennem annyira, hogy tudja, nem fogom elvenni mindenét. Csak módjával féltékeny, tisztelettel beszél rólam másoknak, nem aláz meg, megbízható. Legyen gondoskodó, kicsit önző az ágyban, legyen hűséges. Szeressen velem bolondozni, és ne hagyjon nyerni. Nehéz legyen kiszedni belőle az érzéseit, ne bántódjon meg könnyen, ne nyafogjon. Értsen valamihez, amihez én nem.
Vegye észre, ha segítségre van szükségem. Ne függjön semmitől, és csak hetente egyszer mozduljon ki nélkülem. Napi 8 órát dolgozzon, csak ritkán túlórázzon.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Cserébe én a felsorolt tulajdonságokat tudom nyújtani, plusz egy kicsit jobban állok anyagilag, mint az átlag, van diplomám, ami a srácnál nem feltètel, ha jó a szakmájában és szereti, amit csinál.
Azt persze nem tudom kikötni, hogy izmos legyen, mert a pocakos férfiak is szoktak tetszeni, és a soványak is. Szóval a lényeg, hogy ne legyen szélsőséges. Azt sem tudom meghatározni, milyen arc tetszik egy férfin, mert sok különböző vonást is vonzónak találok.
Nekem furák az ilyen nők és férfiak.
Én csak azt várom el egy potenciális partnertől, amiket én is tudok nyújtani, semmi többet. Pl azt "elvárom", hogy valaki ne legyen túlsúlyos, mert én se vagyok az... De azt, hogy kifejezetten kigyúrt legyen, azt már nem, mert én se járok rendszeresen komolyabban sportolni, így nem lenne fair. Meg nem is tetszik :)
Sose értettem azokat, akiknek az egekben vannak az elvárásaik, de cserébe ők nagy nullát tudnának beletenni a dologba.
Remélem, az ilyen nők és pasik nem allergiásak a macskaszőrre, mert az a jövőjük, hogy 20 macskával fognak élni :D
Férfiban több ilyet látok,akiknek 10 esetből 6-7x szintjükön felüli csajjal jönnek össze,vagyis a csaj vagy igényesebb náluk vagy alapból szebb az arca.Ma is láttam egy ilyen párost a buszon és néztem,hogy az a helyes csaj,hogy tud egy ilyen igénytelen mókherral összejönni.A csaj normáls alkatú volt,szépen felöltözve,a pasi meg egy 5 számmal nagyobb fekete pólóban és ünneplő cipőben,összevissza álló hajjal.Vagy csak vidéken gyakori ez.
Viszont van egy női ismerősöm,akire ez egy az egyben igaz.Nagyon csúnya és a személyisége miatt a legtöbb ember kerüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!