Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már bárkivel olyan, hogy a lány azt mondta, legyünk csak barátok, és később mégis összejöttek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 18:10
1/3 anonim válasza:
Természetesen. A lottóötöst is megnyerik néha.
Fogadd el a visszautasítást és lépj tovább. Lesz olyan lány, akit majd komolyan érdekelsz, csak meg kell keresni. Ne ragadj le az ilyenekkel.
2/3 anonim válasza:
Igen.
Én 4 éven keresztül visszautasítottam mert szélcsapó, link embernek tartottam, nem tudtam elképzelni őt kapcsolatban.
Viszont bejönni mindig is bejött.
Plusz egy másik idióta( idióták) miatt vergődtem, ahol kaptam a sok rosszat...
Aztán sok hónap után újra találkoztunk...
És iszonyatosan elkezdett udvarolni, belém szeretett, én akkor szakítottam az előzővel , és nagyot bizonyított!
Szépen lassan én is bele szerettem, összejöttünk , azóta pedig együtt vagyunk!:)
3/3 anonim válasza:
"Viszont bejönni mindig is bejött. "
itt a lényeg !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!