Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis miért van? Fordítva vannak bekötve a lányok?
Általában ritkán érdeklem a lányokat. Már máskor is tapasztaltam, de megesett egy eset, hogy pont üzengettem valakivel telón, aki tetszett, és ott volt a társaságban egy lány, kérdezte hogy kivel beszélek. Én meg mivel tetszik ez a lány akivel beszéltem, bekamuztam hogy barátnőm. Aztán ott is hagytam őket.
Később szóba került ez, mondtam hogy nem is a barátnőm igazából, és akkor mondta hogy neki ezzel valamiért bejöttem, hogy nem figyeltem rá, úgy mint a srácok szoktak, és idegesítette, hogy nem vele foglalkozok. De ha ez így van akkor ez tök hülyeség, mert aki tényleg tetszik nekem arra nyomulok, és akkor ez elriasztja a lányokat?
Megfordítva a dolgot, ha velem nem nagyon beszél egy lány pont hogy nem érdekelne, szerintem nekünk pasiknak az jön be ha egy lány kedves, barátságos, de ez esetben meg pont fordítva?
Fordítva vannak bekötve, ja. Egy nőnek sokkal vonzóbb egy olyan férfi, akinek van nője, vagy nők veszik körül, vagy az azt sugallja, hogy a férfi tud valamit, ha van nője/női, na meg az egymás közötti versenyszellem is megvan ugye.
A másik meg hogy mindig az kell nekik, aki nehezen kapható, akiért küzdeni kell. Vagy aki kedveskedik odaadja magát, arra ugy néznek kb, hogy bármikor ott van tartalékban, bármit megtenne érte, és ezért egyáltalán nem vonzó az ilyen.
Úgy bírom, hogy ilyen esetekben a pasik konkrétan képesek átírni a saját memóriájukat, hogy kitöröljék belőle a híres "vadászösztönük" létét...
24/7 nyomjátok, hogy minél nagyobb kihívás egy csaj, meg minél elérhetetlenebbnek tűnik, az annál inkább hajt benneteket a már említett vadászösztön, de amikor nő csinál valami hasonlót, akkor átmentek értetlenkedő gyerekbe, mert fogalmatok sincs, hogy mégis mi motiválhat ilyenre valakit.
eww...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!