Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint mégis lehet hogy alacsonyabb pasinak összejön egy átlagos lány?
Tudjuk minden nőnek fontos hogy magassabb legyen a pasi. Erre épp most láttam egy fiút aki tuti nem gazdag és olyan 160 cm lehetett max. Barátnője pedig olyan 168 cm kb.
A csávó teljesen átlagos volt.
Én meg mutatok neked százezer olyan képet, ahol a fiú magasabb. Akkor most hogy is vagyunk?
A lányoknak tetszhetnek alacsonyabb fiúk is, de tény, hogy jobban szeretik ha a férfi a magasabb.
Te pedig nem vagy felnőtt, ha ilyen kérdések foglalkoztatnak, szóval irány a tini kategória.
En minden ilyen kerdeshez segito szandekkal leirom, hatha valaki egyszer elhiszi (na nem a zsido fiu, o hajthatatlan ilyen temaban), de en a 165 cm vagy picivel az alatti pasikat szeretem. :)) aztan meg, csak a magassaggal egy lanyt sem lehet megfogni. Ha mellette semmi pluszt nem tudtok nyujtani pl humor vagy ilyesmi, akkor magas srackent is egyedulletre lesztek karhoztatva hosszu tavon.
23L
Ez csak a szerencsetlen, a hibakat masokban kereso ferfiak szamara igazsag, es nem tetszik, hogy masokat probalsz a sajat, depresszios szintedre lehuzni. Szoval, fogadd el a lepontozast, bar elottem mar valaki szinten megtette.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!