Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindenképp a lányoknak társaságközepe férfi?

Figyelt kérdés

Észre vettem manapság mintha kiszoritanák az egyedüli férfiakat esélyt nem adva nekik. Abba nem gondolnak, hogy egy ilyen népszerü társaság közepe férfire még 20 másik csaj is bukik, és könnyen benne lehet a vita oldala is? Vagy nekik ez megéri?

Hol ott egy szinttel lejebbi nem feltünésben szenvedő férfiak akiknek van 1-2 haverjuk, azokat nem méltatják semmire.

2016. aug. 30. 09:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
A kommunikáció 90 százaléka nem a szavakon, hanem a metakommunikáción múlik. Bármelyik társaságból ki lehet szúrni a falkavezért akkor is, ha nem hallod, mit mondanak, pl. egy lenémított filmen nézed őket.
2016. aug. 30. 10:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem, az hogy valaki nyitott az emberek felé, az nem jelenti, hogy hűtlen, ez tény. De a nyitott ember és a feltűnési mániás idióta sem ugyanaz. Én nem a nyitottakról beszéltem, hanem arról, hogy valaki minden társaságban a vezető akar lenni, hogy mindenki rá figyeljen, és mindenki az ő szavát lesse. Ezt szerintem lányoknak is cinkes már, nemhogy férfiaknál. Ha valaki tényleg értékes, normális ember az nem attól lesz, hogy mindenki ráfigyel, mert nagy a pofája, hanem ő akkor is értékes ember lesz, mivel más tulajdonságai miatt válik azzá, nem pedig a hangoskodása miatt. :) 23/F
2016. aug. 30. 10:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Magam is introvertált vagyok,úgyhogy nekem ilyen társaság lelke pasi nem kell,de vagy az oviból,vagy általánosból,vagy középsuliból,vagy szakmáról,vagy egyetemről legyen legalább egy saját nemebeli legjobb barátja,akivel ápol némi kapcsolatot.Azoknak az embereknek,akiknek ez nincs meg,90%ban szokott lenni valami terheltség.Lányban ismertem ilyet,aki nem is volt se csúnya,se nagyon hülye-tanulmányilag-,még se volt 23 éves korára egy csajbarátja sem.Nem is volt komplett,megsúgom.Mondom úgy,hogy introvertált nő vagyok,ha muszáj,inkább a pasikkal jövök ki,mégis van általánosból legjobb barátnőm,hála Istennek.Szóval ha sehonnan se nagyon ápol kapcsolatokat,ott már valami bűzlik.
2016. aug. 30. 10:48
 14/23 anonim ***** válasza:

Ne értsetek félre, nem vagyok egy tök egyedül lévő, 160 kg-os pattanásos kocka, aki a gép előtt ül egész nap és a legjobb barátja a Wow karaktere.

Nekem is meg van a saját baráti köröm, nyitott ember vagyok, de eszembe nem jutna sose, hogy húú én rám figyeljen mindenki, meg agyondicsérjem magam, meg hasonlók. Akik ismernek, azok tudják milyen vagyok, a lányokhoz is így állok hozzá, nem fogom lebeszélni a csillagokat az égről, én mindig magamat adom a kissé visszafogottabb, de azért elég humoros stílusommal, és gondolkodásommal. Nem fogom csak azért eljátszani a nagyhangú, társaság közepe férfit, hogy ezzel bárkinek is imponáljak, mivel a véleményemet tartom. Az a srác akinek egy baráti beszélgetés abból áll, hogy ráfigyeljen mindenki, az inkább hajaz egy komplexusos, feltűnési mániás, hülyére, akinek semmi értéke nincs, és hát valamivel ki kell tűnni, mint egy magabiztos férfire.

2016. aug. 30. 10:55
 15/23 anonim ***** válasza:

Jaj nem. Nem az arrogáns nagyhangú faszikra gondoltam a példámban, az a típus egyáltalán nem vonzz, inkább taszít.

Viszont volt olyan partnerem aki tényleg úgymond egy nagyon társasági ember volt fergeteges humorérzékkel, de őt nem is társaságban ismertem meg, csak később derült ki, hogy ő pl. egy ilyen központi figura. Ő például nem is erőlködött, hogy az legyen, és hagyott másokat is érvényesülni.

A visszahúzódó fiúknak inkább azt tanácsolnám, hogy legyenek kicsit rátartibbak akkor is valahogy próbálják magukra vonni a figyelmet, máshogy sajnos nem megy.

Azért nagy sikerekre ne számítson senki a nőknél, aki fél órás hezitálást követően nagy nehezen kiprésel a száján egy 'Helló"-t. Beszélgetni, kezdeményezni kell viccesen , lazán máshogy nem megy.

2016. aug. 30. 11:07
 16/23 anonim ***** válasza:
53%

Extrovertált magabiztos nő vagyok, én direkt olyan párt kerestem, aki nálam dominánsabb. Egy nálam introvertáltabb férfival szerintem eléggé felborult volna a kapcsolatunk egyensúlya. Ez furán hangzik, de én is szeretem, ha nem mindent nekem kell eldönteni és a pasimnak van társasági élete.

Egyébként ez a "20 másik csaj is bukik rá" hozzáállás sztem eleve rossz, ez csak azt mutatja, h tényleg jó pasi, aki utálhattok emiatt, de nincs értelme. Aki eldönti, hogy hűséges, az az is marad. Ő leglaább "edzett" ilyen téren, nem kevésszer kiderül, hogy egy "gyengébb" pasi csak azért hűséges, mert nincs más választása, aztán ahogy jön egy lehetőség, lecsap rá, mert a férfiúi büszkesége erősödik tőle, h lám, kellene ő másnak is.

2016. aug. 30. 11:11
 17/23 anonim ***** válasza:

"Miért kell mindenképp a lányoknak társaságközepe férfi?"

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__579..

2016. aug. 30. 11:18
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Én sem vagyok társaságközepe férfi, és sosem kaptam még meg az unalmas jelzőt, sőt...

Szóval ne élj tévhitekben srác!

2016. aug. 30. 11:50
 19/23 anonim ***** válasza:

Hálistennek nem csak ez a két véglet van. Nekem nem szimpatikusak az ilyen nagyon durván "társaságközepe" alfahímek, de volt már antiszociális párom, és soha többé nem jönnék össze hasonlóval.

Az a jó, ha van pár haverja, szeret társaságban is lenni, de lehet kettesben is csinálni programokat, vagy otthon punnyadni.

Pl a párommal múlt hétvégén voltunk haverokkal sátorozni Balatonon, most hétvégén meg kettesben. Így pont tökéletes. Kell némi társasági élet is, meg kell egy kis "páros magány".

Amúgy az kit érdekel, hogy a párom hány csajnak jön be esetleg? :D Velem van, és engem szeret, nyugodtan bukhat rá más, egyéni szociális problémájuk :D

2016. aug. 30. 14:30
 20/23 anonim ***** válasza:

Mert a logikájukkal úgy látják, hogy a feltűnési viszketeg férfi = népszerű férfi. És ha népszerű, sikeres is. És ha sikeres, akkor kész főnyeremény!

A szőrszál ott csúszik a gépezetbe, hogy sok nő gondolja ugyanezt 1 pasasról, ő pedig alaposan ki is használja ezt a helyzetet.

2016. aug. 30. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!