Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindenképp a lányoknak társaságközepe férfi?
Észre vettem manapság mintha kiszoritanák az egyedüli férfiakat esélyt nem adva nekik. Abba nem gondolnak, hogy egy ilyen népszerü társaság közepe férfire még 20 másik csaj is bukik, és könnyen benne lehet a vita oldala is? Vagy nekik ez megéri?
Hol ott egy szinttel lejebbi nem feltünésben szenvedő férfiak akiknek van 1-2 haverjuk, azokat nem méltatják semmire.
Engem taszitanak a nagydumas, tarsasag kozepe pasik. Az a szimpatikus, ha 1-2 baratja van maximum. Nem birom az olyan pasikat, akiket korberajonganak a nok.
N
"19, akkor téged az sem zavarna ha melletted más nőket dugna"
Te mi a bánatról beszélsz? :D Attól, hogy mondjuk bejön másoknak, még miért dugna más nőket? :D Én is bejövök más pasiknak a páromon kívül, kit érdekel? Ő nekem az egyetlen, neki meg én. Semmit nem számít, hogy ő kinek jön be meg kinek nem, ettől még nyilván nem fog mással lefeküdni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!