Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan Nők, Lányok akiknek olyanok jönnek be akik nem vigyorognak állandóan és nem mindíg jókedvűek?
Szia! Nekem szomorú arc és könny fétisem van, írj!
16L, a kor nem számít. :))
Én imádom a mosolygós embereket. Legyen az egy idős néni, bácsi, kislány, fiú, férfi...
Jó rájuk nézni. Feldobják a napomat!
Nyilván nem csak olyanok jönnek be, akik mosolygósak, de alapjáraton egy szép mosoly egy férfin sokat tud dobni. :)
Nincs olyan ember, aki a nap minden percében maximumon pörög és boldog.
Inkább arról van szó, hogy egy torz világképű, megkeseredett ember nem kell senkinek. Ez azonban még távol áll a komolyságtól és a szomorúságtól is.
20/L
Társkeresőre nyilván nem sírós, csodálkozós vagy komor képet fognak az emberek feltölteni, nem értem mi ezzel a gond. Mindenki felteszi a legszebb/vagy legelőnyösebben készült fotóját.
Ami viszont engem zavar, vagy inkább furcsállom, hogy azt tapasztaltam sokszor a fotók nem 100%ban a valóságot tükrözik, mert vagy régi fotót, vagy csak egy előnyös szögből készitett képet töltenek fel és kb csak 40-50%ban tükrözik a valóságot mikor meglátja őket az ember.
A nők a testsúlyukról kamuznak, a férfiak a magasságukról és talikor meg jön a meglepi...
És te honnan tudod, hogy mindenki csak tetteti? Egyáltalán miért zavar téged ha mások boldogok/vagy annak szeretnének tűnni?
Talán te nem vagy az és irigykedsz másokra?
Inkább saját magadban tegyél rendet ahelyett, hogy másokkal foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!