Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül mindenki a hatásom alá?
De nem csak a férfiak, hanem a nők is. Mindenki azt mondja, hogy mennyire kedves, aranyos, rendes, őszinte vagyok, és hogy csak a jóságot érzik rajtam. Mondjuk ezt én is igaznak érzem, próbálok is ilyen lenni mindenkivel, csak ez néha zavaró, mert én meg szeretek fiúkkal barátkozni, illetve szeretnék, csak hát a legtöbben többet látnak bele a dologba. :S
Hogyan tudnék kevésbé közvetlen lenni?
"És tudom, hogy nem kapnának el, mert anno volt szó erről"
csak nem képzeled, hogy megmondja, hogy "figyi, egyelőre van csajom, de ha esetleg szakítunk, akkor majd téged akarnálak megdugni".
gondolkodj reálisan egy kicsit. ennyire egyetlen srác sem hülye.
Van fiú lány barátság. Én férfiként mondom, van lány barátom, aki még jól is néz ki, de nem akarnék vele szexelni, mert a barátságot fontosabbnak tartom. Sőt még az egyik exemmel is barátságban maradtam, na erre mit mondanak azok akik szerint nincs különböző nemek között barátság?
Simán van. Intelligencia kérdése. olyan férfiak nem akarnak barátságot akiknek az agya a pöc..sébe szorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!