Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki Ronaldóra és Dzsudzsákra hogy csúnya?
Figyelt kérdés
Szerintem mindkettőjük jó képű,sőt szerintem "ifjabb"korukban sem voltak csúnyák.
A legtöbb ember meg olyanokat ír rájuk,hogy bottal se nyúlnának hozzájuk.Szerintem azért ez a két ember nem sorolható ebbe a kategóriába.
És mielőtt valaki kijelentené,ne a pénzt nézzük bennük.
2016. júl. 17. 19:38
2/15 anonim válasza:
Mert ellenszenves fejük van...legalább is számomra! 24L
3/15 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, sőt nagyon nem... De ez egyéni ízlés, nekem teljesen más típusú férfiak tetszenek. De azt se felejtsd, hogy azért rajongóik is vannak nem is kevesen, akik egy pillantásért megőrülnének.
4/15 anonim válasza:
A kettes megmondta a frankót! Ronaldo kocka fej, a balázst meg hagyjuk...
5/15 anonim válasza:
Jó hát Zsuzsi tényleg nem egy hajdehajj, de CR kibeb***tt jó csávó, csak olyan arrogáns tekintete van, hogy az embernek az élettől elmegy a kedve, ha arra gondol, ezzel az attitűddel hogy bánhat másokkal. Szóval valahogy "megcsúnyul". Érted.
6/15 anonim válasza:
Ők is pont olyan emberek mint bárki más, csak ők híresek, ezért sok véleményt hallasz róluk. Márpedig a vélemények mindenkiről megoszlanak.
Ők nem színészek, hanem sportolók, tehát nem kinézetük alapján kerülnek be a médiába, így sosem fogják róluk annyian mondani hogy jóképűek, mint pl. a színészekről.
)
7/15 anonim válasza:
Ja meg ott van még az irigység is ugye. :)
8/15 anonim válasza:
És ja, focizás közben nehéz mosolyogni, márpedig az emberek többnyire olyan képeket látnak ahol ők küzdenek, szenvednek... színészkednek.. :D
9/15 anonim válasza:
Ronaldonak olyan gumifeje van, Dzudzsáknak meg zsíros. Ettől függetlenül el kell fogadni mindenkit olyannak amilyennek született.
10/15 anonim válasza:
A csajok a testükért bomlanak. A gizda mindig nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!