Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül mindenki a hatásom alá?
De nem csak a férfiak, hanem a nők is. Mindenki azt mondja, hogy mennyire kedves, aranyos, rendes, őszinte vagyok, és hogy csak a jóságot érzik rajtam. Mondjuk ezt én is igaznak érzem, próbálok is ilyen lenni mindenkivel, csak ez néha zavaró, mert én meg szeretek fiúkkal barátkozni, illetve szeretnék, csak hát a legtöbben többet látnak bele a dologba. :S
Hogyan tudnék kevésbé közvetlen lenni?
Ha a férfiaknak félreérthető jeleket küldesz ne csodálkozz hogy megkörnyékeznek
Kérdésedre a válasz hogy te vagy a nő neked kell tudni melyik férfitől mennyit mikor és legfőként mit akarsz majd ebből kifolyólag olyan jeleket is küldesz
Egyébként én soha nem barátkozok a nőkkel azért hogy nekem valami életre szóló barátom legyen... vagy dugni akarok velük vagy összejönni
A büdös életben nem mondtam még ilyen marhaságot senkinek.
Próbálnál velem közvetlen lenni, gyorsan előbújna belőled a gonosz éned. :)
érdekes,ha egy férfin érzik a jóságot a nők,akkor lenézik az olyan férfit.Egy nőnek akkor van kapcsolata amikor akarja,
még egy autista csajnak is lehet fickoja,valljátok be a nőknek könyebb.Egyszer láttam regisztrált egy nő badóra,másnap nézem a profilját már 20 barátja volt.
gondolj arra, hogy a férfiak akik a barátzónadban vannak, mind meg akarnak dugni valójában.
mert az a nagy büdös igazság, amit nagyon kevés magadfajta jófejfalvi lány ért meg, hogy nem létezik barátság férfi és nő között.
ha kiderül, hogy a barátságos srác nem akar megdugni, akkor impotens, aszexuális vagy homo. Ilyenkor lehet örülni, mert it is a beginning of a beautiful friendship...
kérdező, félreértesz.
más a haver és más a barát.
más, ha van barátnője, és szerelmes és más, ha szingli és ki van éhezve.
a mostani fiú "haverjaid" 99%, hogy elkapnának egy-két körre ha hirtelen szinglik lennének, és te kedves és aranyos lennél velük, és hagynád. persze, csak, ha nem vagy dagadt. :D
"én meg szeretek fiúkkal barátkozni, illetve szeretnék, csak hát a legtöbben többet látnak bele a dologba"
Akkor nem értem?
nem azt panaszoltad a kérdésben, hogy akikkel barátkozol, azok inkább dugni akarnának?
mennyire gondolod a logikát erős oldaladnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!