Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kerül mindenki a hatásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerül mindenki a hatásom alá?

Figyelt kérdés

De nem csak a férfiak, hanem a nők is. Mindenki azt mondja, hogy mennyire kedves, aranyos, rendes, őszinte vagyok, és hogy csak a jóságot érzik rajtam. Mondjuk ezt én is igaznak érzem, próbálok is ilyen lenni mindenkivel, csak ez néha zavaró, mert én meg szeretek fiúkkal barátkozni, illetve szeretnék, csak hát a legtöbben többet látnak bele a dologba. :S

Hogyan tudnék kevésbé közvetlen lenni?

2016. aug. 22. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Én nem kerülök a hatásod alá.
2016. aug. 22. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

Ha a férfiaknak félreérthető jeleket küldesz ne csodálkozz hogy megkörnyékeznek

Kérdésedre a válasz hogy te vagy a nő neked kell tudni melyik férfitől mennyit mikor és legfőként mit akarsz majd ebből kifolyólag olyan jeleket is küldesz

Egyébként én soha nem barátkozok a nőkkel azért hogy nekem valami életre szóló barátom legyen... vagy dugni akarok velük vagy összejönni

2016. aug. 22. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

A büdös életben nem mondtam még ilyen marhaságot senkinek.

Próbálnál velem közvetlen lenni, gyorsan előbújna belőled a gonosz éned. :)

2016. aug. 22. 21:12
 4/13 anonim válasza:
0%

érdekes,ha egy férfin érzik a jóságot a nők,akkor lenézik az olyan férfit.Egy nőnek akkor van kapcsolata amikor akarja,

még egy autista csajnak is lehet fickoja,valljátok be a nőknek könyebb.Egyszer láttam regisztrált egy nő badóra,másnap nézem a profilját már 20 barátja volt.

2016. aug. 22. 21:23
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

gondolj arra, hogy a férfiak akik a barátzónadban vannak, mind meg akarnak dugni valójában.

mert az a nagy büdös igazság, amit nagyon kevés magadfajta jófejfalvi lány ért meg, hogy nem létezik barátság férfi és nő között.

ha kiderül, hogy a barátságos srác nem akar megdugni, akkor impotens, aszexuális vagy homo. Ilyenkor lehet örülni, mert it is a beginning of a beautiful friendship...

2016. aug. 23. 00:35
 6/13 omba ***** válasza:
"kedves, aranyos, rendes, őszinte vagyok," - aki ebből rögtön valami többre gondol, az megdugna bárkit, és bármit.
2016. aug. 23. 12:39
 7/13 A kérdező kommentje:
5: Nagyon tévedsz. Vannak fiú haverjaim, és mindegyik mással randizik, és totál más típusú csajok jönnek be nekik, mint én, valakinek barátnője is van, és más nőre rá se néz.
2016. aug. 23. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:

kérdező, félreértesz.

más a haver és más a barát.

más, ha van barátnője, és szerelmes és más, ha szingli és ki van éhezve.

a mostani fiú "haverjaid" 99%, hogy elkapnának egy-két körre ha hirtelen szinglik lennének, és te kedves és aranyos lennél velük, és hagynád. persze, csak, ha nem vagy dagadt. :D

2016. aug. 23. 21:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Jó alakom van. És tudom, hogy nem kapnának el, mert anno volt szó erről. Úgyhogy ez van. :)
2016. aug. 24. 09:19
 10/13 anonim ***** válasza:

"én meg szeretek fiúkkal barátkozni, illetve szeretnék, csak hát a legtöbben többet látnak bele a dologba"

Akkor nem értem?

nem azt panaszoltad a kérdésben, hogy akikkel barátkozol, azok inkább dugni akarnának?

mennyire gondolod a logikát erős oldaladnak?

2016. aug. 26. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!