Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes és kislányos ha egy 25 éves nő elpirul egy bóktól?
dehogy is!
nagyon édesek a nők,ha elpirulnak,teljesen mindegy a korosztály!
Nekem azt mondták.. Majd ha lesz barátom el fog múlni.. 17 évesen volt az első! Most 23 vagyok és pirulok.. !! :D
Eddig dícsérték. De néha baromi zavaró tud lenni.
Nyilván imponáló és vonzó számukra, hiszen belőled mindenféle erőfeszítés nélkül "ki tudnak hozni" egy olyan reakciót, amit más nőtől csak hosszú teperések, udvarlások árán látnak... Egy átlagos felnőtt nő már rég megszokta az üres bókokat, nem olyan egyszerű levenni a lábáról... Te ebből a szempontból sokkal könnyebb eset vagy számukra.
Nem "bántani" akarlak, nyilván nem tehetsz róla, csak gondoltam lásd, hogy mi a szitu. Nem árt, ha egy nő tisztában van az - úgymond - előnyeivel (és hátrányaival), és mint az első mondatomból, és a legtöbb eddigi válaszból kiderül, pasizásnál ez kifejezetten előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!