Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyerekes és kislányos ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes és kislányos ha egy 25 éves nő elpirul egy bóktól?

Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem irtó szexi. Egy normális pasi ettől tuti beindulna.
2016. aug. 22. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, az. És akkor mi van? :) Gondolom sok pasi cukinak meg vonzónak találja. Szerintem ilyen aprógágon nem érdemes görcsölni, ez legyen a legnagyobb baj/legrosszabb Benned... :P ;)
2016. aug. 22. 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Osztom az első válaszadó véleményét.
2016. aug. 22. 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem bájos, és valahol vonzó is :) Nekem tuti nagyon imponálna, ha a nő is szimpatikus :)
2016. aug. 22. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez imponáló tud lenni.
2016. aug. 22. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Aranyos! 20/F
2016. aug. 22. 17:58
 7/11 RRR ***** válasza:

dehogy is!

nagyon édesek a nők,ha elpirulnak,teljesen mindegy a korosztály!

2016. aug. 22. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
A mai napig elpirulok a bókoktól, főleg ha számomra kedves személytől kapom. Nekem nem ciki, én ilyen vagyok. 27N
2016. aug. 22. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták.. Majd ha lesz barátom el fog múlni.. 17 évesen volt az első! Most 23 vagyok és pirulok.. !! :D

Eddig dícsérték. De néha baromi zavaró tud lenni.

2016. aug. 22. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván imponáló és vonzó számukra, hiszen belőled mindenféle erőfeszítés nélkül "ki tudnak hozni" egy olyan reakciót, amit más nőtől csak hosszú teperések, udvarlások árán látnak... Egy átlagos felnőtt nő már rég megszokta az üres bókokat, nem olyan egyszerű levenni a lábáról... Te ebből a szempontból sokkal könnyebb eset vagy számukra.

Nem "bántani" akarlak, nyilván nem tehetsz róla, csak gondoltam lásd, hogy mi a szitu. Nem árt, ha egy nő tisztában van az - úgymond - előnyeivel (és hátrányaival), és mint az első mondatomból, és a legtöbb eddigi válaszból kiderül, pasizásnál ez kifejezetten előny.

2016. aug. 22. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!