Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl aranyos, kislányos vagyok, mit tegyek?
Volt egy 3,5 éves kapcsolatom.
Kezdetben jól ment, a személyiségemmel megfogtam, de utána, amikor már nőcisnek kellett volna lenni, nem nagyon tudtam helyt állni, a párom egy sokkal fiatalabb, ámde szexisebb lány fele kacsintgatott. Más okokból, de vége lett.
Most van egy párom lassan egy éve.
Eleinte oda meg vissza volt értem, elmondása szerint most is szerelmes, DE!! Nem váltom ki belőle, amit ki kellene. Nincs szenvedély, dicsér, szerinte gyönyörű vagyok, látom is rajta, de nem váltom ki belőle azt, amit egy nőnek ki kellene a férfiből.
A személyiségem változatos, ő is abba szeretett bele, és minden fiú azt dicséri. Külsőleg olyan egyszerűen öltözködöm(cicanadrág, póló, topp, alkalmakkor egyberuha, és szép alakom van). Ennek ellenére nincs tűz, szenvedély, semmi...
Olyan kedves, aranyos vagyok, és bumm itt vége. Én szeretem magamat így, de valahogy olyan elveszett vagyok, és ezt érezni a kapcsolataimban is, mégse tudom, mit kellene tennem. :( 21/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!